• El Carnaval ha escapçat la jornada al bàsquet català i en aquest primer cap de setmana de març només disputen jornada els equips Junior i superior.

  • Així doncs per dissabte una sola cita. A Sant Crist a les 20:30, Sots25 – Martorelles

  • Per l’endemà diumenge, tot es concentra a La Plana, en una jornada de més de 10 hores de bàsquet gairebé ininterrumpudes. A les 10:45, derbi: Júnior B – Minguella. Tot seguit, Júnior femení – Bàsquet Osona. A la tarda, a partir de les 16:00, petit canvi d’hora a l’habitual, Sots21 Preferent – Sant Josep Obrer. Tot seguit, a les 17:30, Sènior A – Granollers, duel pel liderat a la Primera Catalana, on us esperem a tots per fer-la grossa i per assolir el repte. Tot plegat ho tanca a les 19:00, el Sènior B – Sant Just.

Benvinguts a la 23ena jornada de competició al bàsquet de Can Cartrons. Ens ho passarem bé i sino us tornarem els calers