• Moltes, moltes gràcies. A tots els que ahir vau convertir La Plana, de nou, en el Santuari Círcol per excel·lència. La tarda a La Plana va ser històrica, pel que va passar, i per la comunió entre els jugadors i l’afició que es va generar per aconseguir que la pel·lícula de la Jornada 23 a Can Cartrons sigués rodona. Una pel·lícula inoblidable, digne d’un Òscar.panormica plana

 • El públic va omplir a vessar La Plana aquest diumenge
 • Gràcies pel suport, pels crits, pels ànims. La sinfonia entre vosaltres, la Parròquia, i els actors principals del film va ser perfecte. Una banda sonora d’Òscar, ben harmonitzada, per aconseguir l’objectiu: la victòria. O més ben dit, les victòries. Un diumenge de pel·lícula a Can Cartrons, previ a la nit dels Òscars: 5 partits, 5 victòries, 11 hores de bàsquet i emoció.

  • Abans d’aquest gran diumenge, el Cadet A, amb la victòria a Cornellà, al camp de l’Almeda, en matx aplaçat, obria el camí d’un cap de setmana gairebé perfecte. Tot i que no va ser ni molt menys dels més bons jugats, el Círcol va treure un important triomf per seguir al capdamunt de la classificació, ja actualitzada del tot. El ritme i el domini al marcador van ser de color Círcol, però les pilotes perdudes i el desencert en els tirs lliures van dotar d’emoció el partit.

 • almeda - cadet a
 • Victòria del Cadet A, en l’aplaçat, al camp de l’Almeda
 • A la tarda a Sant Crist, el Sots25 derrotava al Martorelles, en un vibrant partit, on el conjunt de David Manzanares, Marc Nadal i Andrea Luño, va saber patir, quan els visitants van ajustar al marcador. Al final, una bona victòria davant d’un rival directe

  • sots25 - martorelles
 • Triomf a casa del Sots25 contra el Martorelles
 • Més que “Un diumenge qualsevol”, el que vam viure a La Plana va ser un diumenge perfecte. Des del matí, fins a la tarda. Un derbi obria foc. Júnior B i Minguella, segon i tercer classificats de la Lliga, van protagonitzar un duel emocionant, com correspon a un partit entre dos equips de la mateixa ciutat i tant igualats a la classificació. Els d’Alfred Surrà i Pere Costa van tenir el cap més fred en els instants finals per endur-se el primer triomf parcial del dia. El segon, se’l va endu les Júnior, que no van tenir cap dificultat per guanyar al Bàsquet Osona.

  • junior b - minguella
 • Victòria al derbi del Júnior B contra el Minguella
 • La tarda de diumenge feia olor de màgia. De moment important. El Santuari estava a punt pel repte. I com sempre, en aquests moments no vau fallar. A les 17:30 era l’Hora h del Dia D. Abans, però, ja hi éreu. I per escalfar motors vau aconseguir que el Sots21 Preferent fes un partidàs en majúscules, per derrotar al Sant Josep Obrer de L’Hospitalet. Un +25 i la perfecció seguia intacte.

 • I ara si. 17:30 hores del 2 de març de 2014. L’hora H, el Dia D. L’objectiu era clar: el colíderat de la Primera Catalana. El Círcol rebia al Granollers, el líder, l’obstacle a salvar per obtenir el gran repte. I amb vosaltres animant i els actors ja a la pista, claqueta, 3 i acció. El joc era Círcol, el marcador era Círcol. El públic era Círcol. La comunió era perfecte. La sort era Círcol, com quan un triple sobre la botzina al final del primer quart donava el primer aventatge parcial (19-17). Un segon quart perf ecte, a termes defensius, deixant al conjunt vallesà amb només 9 punts va ser clau en el resultat final del matx. Al tercer quart, la pel·lícula agafava un to de suspens i emoció quan el Granollers retallava distàncies. Però un parcial de 7-0 a l’entrada de l’últim quart, i una gran defensa als últims minuts del matx, va fer que la pel·lícula tingués el final feliç desitjat. Granollers, Onyar, Badalonès i… ara el Círcol: els quatre fantàstics, els quatre líders del grup més igualat de la Primera Catalana. Objectiu aconseguit.

  • snior a - granollers
 • Victòria i coliderat del Sènior A amb el Granollers
 • Però, la festa no s’havia acabat. I n’éreu molt conscients. El Sènior B, amb nous directors a la banqueta, Andreu Lladó i Lluís Alarcón, van guanyar un duel d’infart, una pel·lícula de suspens digne del millor Hitchcock. Woody Allen, podria explicar al seu psiquiatre, com el partit entre el Círcol i el Sant Just no es va decidir fins als últims instants. Per molt que el domini inicial fos local; per molt que un parcial de 0-8 al tercer pels del Baix Llobregat, donés el triomf parcial als visitants; i per molt que un extraordinari parcial de 13-0 (del 58-70 fins al 71-70) donés de nou aventatge al Círcol. Finalment, dos triples i els tirs lliures van aconseguir que el Círcol obtingués la victòria, i definitivament, el 5/5 en victòries, la perfecció, en aquest històric diumenge d’Òscar a La Plana.

  • snior b - sant just
 • La banqueta del Sènior B just abans del partit amb el Sant Just
 • A Sant Feliu, però, trobem, el motiu que aquest diumenge perfecte a La Plana, no fos perfecte pel Círcol. Tot i el bon partit del Júnior Preferent, on va recuperar l’actitud i les ganes de dies pretèrits, de saber controlar el rebot i de no posar-se nerviós per l’encert local en els triples, el Santfeliuenc, el líder de la Lliga es va endur la victòria, això si, patint molt. A més de la derrota, el Círcol va tornar a casa, amb una nova lesió d’un dels seus homes: la de Joel Ronda. Molts ànims i força.

 • Un cap de setmana d’Òscar, per un Círcol d’Òscar i una afició d’Òscar. Un diumenge de pel·lícula gràcies a vosaltres, la Parròquia de Can Cartrons. Gràcies pel suport, ahir, avui i sempre.

 • La setmana que ve, ja en el format habitual, es tornarà a escriure el guió de la pel·lícula de la nova jornada.

 • Fins la setmana que ve

 • Salut i cistelles