• Basket Almeda 44 – Círcol 55

  • En un dels partits més fluixos de la temporada, el Círcol va obtenir una valuosa victòria en el partit aplaçat de la primera jornada de la Interterritorial Cadet al camp de l’Almeda, a Cornellà

  • Tot i que sempre va dominar el partit, tant en el marcador com en el ritme, les múltiples pilotes perdudes (43) i els tirs lliures () va fer que el partit fos més complicat del previst. Les notes positives van ser la defensa, un maldecap constant pel conjunt local i la sortida al contraatac.

  • Amb la classificació actualitzada, el Círcol és a tots els efectes, segon de la classificació, empatat amb el líder L’Hospitalet, i el pròxim rival a La Plana, la setmana següent: el Montgat, que tancarà la primera volta dela competició. Serà un partit molt important i, on per guanyar haurem de minimitzar els errors comesos, aquest dissabte. Sort nois