• Círcol 70 – 57 CB Granollers
  • Setena victòria consecutiva del sènior A, aquesta vegada davant el líder del grup que duia un partit d’avantatge sobre el Círcol. Aquesta victòria permet als jugadors de Francesc Castellet i Santi Rodríguez situar-se co-líders en un quàdruple empat amb CB.Granollers, CE.Onyar y AE.Badalonés.
  • Excel·lent partit dels nostres jugadors, que fent gala d’un gran joc d’equip van comandar el marcador prácticament els 40 minuts de partit. El primer quart començava amb petits desavantatges, la bona feina de Martí Callau i Roger Castillo en aquests primers minuts permetia acabar el quart per davant, gràcies a un triple de Jaume Lleal sobre la botzina (19-17). El segon període va ser clau pel transcurs del partit, la bona defensa del Círcol deixava en només 9 punts anotats l’equip visitant, i s’arribava al descans amb un avantatge de 10 punts: 36-26.
  • A la represa, el major encert dels visitants (3 triples en aquest període) i el control del rebot ofensiu, els permetia retallar diferències, el que feia preveure un darrer quart d’infart com els que ha patit el Círcol els darrers 4 partits, accions aillades d’Andreu Lladó i Toni Forteza mantenien l’avantatge local amb resultat 50-47 al final del període. El darrer quart va començar amb un parcial de 7-0 que obria de nou una escletja de 10 punts, però els vallesans no va donar el braç a tòrcer i es tornaven a enganxar al partit arribant a falta de 4 minuts amb 61-57 al marcador. Però el treball defensiu als darrers 4 minuts va ser determinant, ja que els visitants van ser incapaços d’anotar cap cistella més, i així el Círcol va ampliar el resultat final fins al 70-57, assolint un average global molt important de cara a possibles empats a la part alta de la classificació.
  • Cal destacar el gran treball de tot l’equip, el bon ambient viscut a La Plana (gràcies a tots els que vareu assistir al partit) i a nivell individual els 18 punts de Quim Forteza, els 12 punts i gran direcció d’Andreu Lladó, i el bon treball sota els taulells de Toni Forteza i David Ribó.
  • La propera jornada, el Sènior A es desplaça a la complicada pista del CB. Garrotxa. Ànims nois, a per la vuitena!!!