• CB Santfeliuenc – Can Plana 80 – Círcol 72

  • Molt bon partit del Júnior Preferent, malgrat la derrota al camp del líder, Santfeliuenc. Al pavelló Joan Carles Navarro, el Círcol ho va deixar tot a la pista. Va ser un partit calcat al de la fase prèvia on els locals van basar el seu joc en l’encert des de la línia de 3. El Círcol, gràcies al joc interior i al control en el rebot, va estar sempre tre`pitjant els talons al Santfeliuenc.

  • Malauradament, l’excés de faltes dels homes interiors va fer que l’agressivitat d’ells baixés, per tal que no quedessin exclosos abans d’hora. En conseqüència, els locals van aconseguir eixamplar definitivament el marcador fins als 8 punts finals.

  • A part de la derrota, s’ha de lamentar la lesió de Joel Ronda al genoll. Des d’aquí una forta abraçada i una bona i ràpida recuperació.

  • La setmana que ve rebem al Lleida a La Plana, amb l’esperança de mantenir les bones sensacions vistes, aquest diumenge a Sant Feliu. Molta sort