• Círcol 80 – CB Sant Just – SMA 76

  • Aquesta setmana visitava la Plana el CB Sant Just, segon classificat de la lliga i amb una gran plantilla per la categoria.

  • El Círcol va començar el partit molt tou en defensa, rebent bàsquet en cada possessió (6 – 11 minut 3). Un augment d’intensitat, sumat a l’encert exterior de Lluís Gasulla i Mario Sánchez, va permetre capgirar el marcador (17 – 12). Tot i això, la bona rotació de que disposen els visitants els va permetre acabar el quart amb un avantatge de 3 punts (20 – 23).

  • Hèctor Sánchez, amb un triple, inaugurava un segon quart que va ser un intercanvi de bàsquets, amb petites diferències en el marcador i que tancava Sergi Pérez amb un 2+1, posant el 38 – 40 amb que s’arribava al descans.

  • A la sortida de vestuaris, el partit seguia amb la mateixa tònica, molta igualtat fins al minut 29 (53 – 55). Un parcial de 0 – 6 del Sant Just ampliava les diferències fins als 8 punts. El quart acabava 56 – 61, però amb la sensació que els visitants estaven dominant el partit.

  • L’inici de l’últim quart no va deixar cap dubte de que el Sant Just volia trencar el partit. Gran intensitat defensiva, molt ritme per creuar pista i encert ofensiu els van permetre marxar fins als 12 punts (56 – 68 minut 32). Els jugadors del Círcol van seguir treballant, realitzant un canvi de defensa i tenint, en els següents minuts, un gran encert des de 6,25 per part de Raul Sánchez, Mario i Jaume Lleal. En 4 minuts el partit havia canviat totalment i el Círcol es posava per davant (72 – 70) amb un parcial de 16 – 2. Sant Just responia amb 4 punts del seu jugador número 20, que va demostrar estar molt per sobre de la categoria. Un triple de Sergi Pérez posava el 75 – 74 a falta de dos minuts. A partir d’aquest moment, l’encert en els tirs lliures del Círcol va posar el 79 – 76 al marcador a falta de 10 segons. Una falta en el moment en que el Sant Just tirava un triple va donar 3 tirs lliures als visitants, que no van aprofitar. La pilota era pel Círcol i Hèctor posava el definitiu 80 – 76.

  • Gran victòria del Sènior B davant d’un dels millors equips del grup. Destacar el debut de Xavi Carpintero i agrair l’ajuda de Xavi Mateu, Lluc Bultó, Raul Díaz i Adrià Puerto, que van completar l’equip suplint les baixes de Jordi Padilla i Pau Tugas.

  • Aquest cap de setmana l’equip disputa dos partits molt importants de cara a les seves aspiracions de sortir de la promoció de descens.