• La Garrotxa 76 – 67 Círcol
  • Dura derrota del sènior A a la pista de La Garrotxa per 9 punts de diferència que tallen la ratxa de 7 victòries consecutives, i l’allunyen 1 partit dels 3 líders del grup.
  • El partit va estar controlat en tot moment per l’equip local, amb molta més empenta i encert (10 triples en tot el partit) que els jugadors de Francesc Castellet i Santi Rodríguez, i ja la sortida va ser forta dels locals que amb un 13-4 agafaven els primers avantatges. Tot i això, el Círcol arribava al final del quart només 6 punts per sota al marcador: 20-14. El segon període va ser millor, l’entrada de Pau Ruzafa va donar aire al Círcol, trobant algo més d’encert i espais a la petita pista on es jugava el partit. Però quan semblava que aconseguien donar la volta al partit a falta de 1 minut pel descans, els locals van etzivar un parcial de 5-0 que deixava el marcador 36-34 a la mitja part.
  • La sortida de vestidors no va ser gens bona, i els locals agafaven rápidament avantages que arribaven als 12 punts, l’arbitratge no ajudava als nostres (16 a 30 faltes), ja que el joc dur dels locals no tenia fi, i les faltes queien una darrera l’altre sobre els jugadors de Francesc Castellet, casi doblant en faltes a l’equip local tot i el grau d’intensitat mostrat per la Garrotxa durant tot el partit. Semblava que el partit es quedaria a casa quan a falta de 5 minuts per acabar el partit els locals manáven de 12 punts, però gràcies a 4 triples (2 de Pau Ruzafa i 2 d’Andreu Lladó) el partit es tornava a obrir i a falta de 2:40 el Círcol es situava a 6 punts. Però de nou 2 faltes molt riguroses en atac i l’encert de Corcoy de cara a cistella pels locals, van acabar sentenciant el partit.
  • La propera jornada el Círcol rep al Lliçà d’Amunt, equip que va derrotar als nostres al partit de la primera volta. Esperem iniciar una nova ratxa de victòries!