Círcol 54 – CB Cabrera B 65

Darrer partit de la primera volta de la lliga regular després del cap de setmana de descans per la festa del Carnestoltes. El Círcol rebia a La Plana el CB Cabrera B, amb el qual estava empatat a la classificació amb un balanç de dues victòries i quatre derrotes. Finalment, un segon quart desastrós per part dels nostres va fer decantar aquesta igualtat a favor dels maresmencs.
 
I és que els nostres jugadors només es van veure superats en el parcial del segon quart per arribar al descans 13 punts avall. El primer quart va començar amb poca anotació durant els primers minuts per part dels dos equips, al minut cinc el resultat era de 2 a 6. Dos triples consecutius dels locals i un millor encert a la segona meitat del quart així com més intensitat defensiva va fer que s’acabés el quart amb un resultat de 18 a 13.
 
Al segon quart es va veure la pitjor versió de l’equip segurament aquesta temporada, desdibuixats i superats cada vegada en defensa i molt negats en atac. Tan sols dues cistelles en joc al minut u i al nou i tres punts des del tir lliure. Això sumat a una molt dolenta defensa i activitat darrera va fer que el CB Cabrera ens passés literalment per sobre en quant a joc i intensitat i ganes de voler fer bàsquet cada acció. Mostra d’això són els 25 punts que l’equip encaixa en aquest quart i la manca de reacció dels nostres jugadors que es van veure superats en tots els aspectes del joc. Destacar per part visitant el jugador número 9 de categoria infantil que va signar 14 punts, 8 dels quals en aquest quart. Marxàvem als vestidors amb un marcador de 25 a 38.
 
A la represa l’equip va canviar la imatge del segon quart i va tornar a competir com cal, igual que al primer quart. Mostra d’això és la igualtat al tercer període 11-11 i que el darrer quart es guanya per 18 a 16. Ara bé, la diferència dels 13 punts al descans va ser massa gran i en cap moment vam ser capaços d’entrar plenament al partit per poder disputar la victòria a un molt bon equip com va demostrar ser el CB Cabrera B.
 
Content per la feina feta per l’equip durant gairebé trenta minuts de joc malgrat el ja clàssic desencert en quant anotació, també remarcar un 5 de 22 en tirs lliures, però malgrat això que ja sabem que és una mica el mal endèmic d’aquest equip som capaços d’anotar 54 punts i notar que aquest partit ens demostra que no es pot abaixar la tensió ni un sol moment durant els quaranta minuts que dura un partit de bàsquet. Destacar el bon partit d’en Daniel Vélez, Víctor Cano i Pol Heredia. Però tres bones actuacions individuals no són suficients per treure un partit endavant sinó que hem d’intentar que cadascú doni el màxim cada partit i cada entrenament per tal de millorar i aprendre cada setmana més coses. Portem dos terços de temporada i hi ha jugadors que encara han de fer un canvi de xip en moltes facetes i detalls de joc.

L’equip torna a jugar dissabte a la Plana com a local davant el Bàsquet Tres Viles.