Círcol 89 –  Mas de Sant Llei-CBVV 33

Sisena victòria consecutiva en sis partits disputats d’aquesta segona fase. Rebíem a casa al cuer de la classificació, en el que sabíem que podia ser un partit trampa. Durant la setmana comentem diverses vegades que l’objectiu del partit és sortir forts, amb una defensa agressiva i intentar trencar el partit el més aviat millor, per tal d’evitar-nos problemes innecessaris. Un cop més, objectiu complert: malgrat tot, ens trobem davant un equip que ens defensa en una zona molt tancada durant els 40 minuts, i ens planteja dificultats per atacar, fins al punt que al minut 3 el resultat era d’empat a 2. A partir d’aquí, parlem de com atacar aquesta defensa i ens conscienciem de que la millor manera és no atacar-la, és a dir, aconseguint cistelles fàcils de contraatac. A partir d’aquest moment, comencem a fer una defensa pressionant i arriscada que ràpidament ens va donar els seus fruits, amb moltes pilotes recuperades que ens van portar a anotar moltissims punts fàcils, per arribar 30-6 al final del primer quart. Al segon quart, aconseguim mantenir la bona dinàmica, els jugadors realitzen un desplegament físic i defensiu impecable, recuperem moltíssimes pilotes, controlem el rebot i ataquem amb molta velocitat, per anar al descans amb el partit pràcticament sentenciat (52-18). A la segona meitat baixem el ritme de partit, no a nivell defensiu, però si ofensivament. Ens veiem guanyadors i juguem més relaxats fet que provoca que al tercer quart tan sols anotem 14 punts, per culpa de la poca tensió, que ens porta a fallar tirs fàcils de sota cistella, i molts llançaments exteriors còmodes. Tot i això, aconseguim que el rival tan sols anoti dues cistelles. Finalment, al darrer quart, tornem a recuperar la fluïdesa en la circulació de la pilota, i, a més, tornem a tenir encert en el llançament exterior, que ens acaba disparant fins al 89-33 final. Així doncs, bon partit, en que aconseguim guanyar els 4 períodes per 10 o més punts de diferència, i on a nivell defensiu tornem a estar molt bé.  A més, dels 10 jugadors, tan sols un d’ells supera els 10 punts, mentre que els altres 9 aconsegueixen anotar com a mínim 6 punts cadascú, de manera que tothom participa i se sent important i amb la confiança per aportar coses positives a l’equip, tant ofensiva com defensivament.