C.B Calella 72 – Círcol 69

  • Partit contra els liders i millor defensa de la lliga on ens voliem endur la victoria. Veniem de una setmana d’entrenos de les millors que hem tingut i amb bones sensacions per el partit. El partit va estar molt igualat durant tota la primera part, marxan al descans amb un +8 al marcador, sabiem que això no era sufucient i que habia d’autoexigir-nos molt mes i allarga distancies en el marcador. El 6e i 7e periode va seguir molt igualats finalitzan el 7e periode amb un +2 al marcador. En el 8e periode vem tirar literalment el partit i el treball que habiem fet no va servir de res, males interpretacions del joc, males execusions, mals tirs, tota ixo acompanyat de una mala defensa va fer que ens no puguessim endunt-se el partit. S’ha de ser mes regulars i mes constants.