CB Tarragona 61 – Círcol 92

Tercera victòria de la temporada, aquest cop a Tarragona, en un partit complicat sobretot a nivell físic; i és que ens presentavem amb tan sols 8 jugadores disponibles, en una pista llarguissima, segurament, la més gran de totes a les que ens toca jugar. Com a conseqüència d’això, no vam poder estar al nostre nivell defensiu habitual durant els 40 minuts, inclús a la segona meitat vam tenir que treure la pressió tota la pista, quan les forces anaven més justes. Així doncs, va ser un partit on els atacs es van imposar clarament a les defenses, sovint inexistents, i on a base de contraatacs vam aconseguir tirar-ho endavant, gràcies a molts punts fàcils. A més, al primer quart aconseguim sortir concentrades (assignatura pendent en molts partits) i finalitzar 2-10. Els altres 3 parcials de la primera part van estar marcats pel nostre domini, tot i que sense perdre cap quart, el nostre baix encert, sobretot en situacions clares sota cistella va fer que l’aventatge fos de tan sols 18 punts, 21-39. A la segona meitat, ajustem alguns detalls per seguir endavant amb el partit. Tot i això, notem una desfeta de forces, que ens porta a encaixar 40 punts a la segona meitat. No obstant això, aconseguim ser més efectives de cara a cistella, per enfilar-nos fins als 92 punts (53 a la segona part). A més, com a lectura positiva, també aconseguim competir els 8 quarts, perdent-ne un per 1 punt, empatant-ne dos i guanyant els altres 5.