Gramanet B.C. 65 – Círcol 59

  • Primera derrota d’aquesta fase, on les nostres jugadores van deixar escapar el partit per falta de concentració. Tot i fer un bon primer quart i un bon final, les locals van ser capaces de guanyar el 2n, 3r i 5e quart amb una diferencia suficient per emportar-se el partit. Els errors del Circol varen ser evident:, mala comunicació i poc treball en equip fins el 6e quart. Tot i que la mentalitat va canviar i es va remuntar el partit, apropant-nos al marcador, el cansament i la falta de confiança van impedir que les nostres mini es posessin davant.  Extraient coses positives, podríem dir que el canvi d’actitud va ser notable, i que realment, el partit podria haver estat en les nostres mans des d’un inici. Ara sabem que els nostres punts dèbils i els nostres punts forts coincideixen, ja que s’ha demostrat que quan treballem en equip som un gran col·lectiu i s’assoleixen bons objectius que neixen d’una bona defensa, quan això ens falla ens trobem en grans dificultats. Ara només cal que aprenent dels erros treballem encara més.