• Círcol 53 – Força Lleida CE 56

  • Tot i que va tenir opcions de guanyar fins al final, el Círcol no va fer un bon partit davant un rival directe com el Força Lleida. Les bones sensacions que vam deixar a la pista del líder Santfeliuenc la setmana passada no es van reflectir, diumenge al migdia a La Plana.

  • Mala sortida de l’equip local que només pot anotar 4 punts en els 10 primers minuts. Amb més rauxa que seny, però gràcies al joc interior d’Enric Zamora, que va tornar després d’unes setmanes d’absència per lesió, el Círcol s’aferra al partit fins al 43-44 de finals del tercer quart.

  • Finalment, les mateixes armes que van condemnar l’equip a la derrota a l’anada, van ser les mateixes que van fer perdre el partit d’aquesta jornada: els triples.

  • Derrota, partit no massa brillant, però lliçó per l’esperança pel futur més pròxim: si aconseguim jugar més o menys bé a un nivell acceptable de joc podem competir tots els partits i sumar alguna victòria més.

  • Pròxim partit a Tarragona: molta sort i a seguir treballant