• Cap de setmana de commemoració del Dia de la Dona i, cap de setmana de final de la primera volta de la fase regular per a molts dels equips del bàsquet a Can Cartrons. Així doncs aquesta va ser una important jornada per veure en quin estat els diferents conjunts surten de la corba per encarar la recta final, les últimes 7, 8, 9 gambades per creuar la meta de la temporada 2013 – 2014. I així és com va anar la cosa.

  • xamba - cadet femen 2
 • Victòria de les Cadet, a la pròrroga, al camp del Xamba Vilafranca
 • A l’Atmetlla del Vallès, el Premini Mixte de Clara Navarro, Carla Hernandez i Maria Garcia va fer un extraordinari partit, amb remuntada inclosa que no va poder culminar amb victòria per un sol punt. El Círcol va sortir amb força al primer quart, però no va poder mantenir la inèrcia i marxava al recés amb un -10 a l’electrònic. A la represa es van mantenir els marges, fins que a l’últim quart un impressionant parcial d’1-13 va estar a punt, molt a punt de certificar una remuntada èpica. No va poder ser. El Círcol va sortir del Vallès amb el cap ben alt. Bravo. Al camp de l’Escola Balmes el Mini masculí segueix evolucionant en joc i fonaments malgrat la derrota. Les Mini de Marta Rams i Núria Aviñó van perdre per primer cop en aquesta fase regular a la pista del Gramanet tot i la magnífica entrada al partit i el final. Enmig d’aquets entrepà, domini colomenc, mesclat amb errades de comunicació que va fer que el partit es decantés del bàndol local

 • A les pistes del Màgic, el Preinfantil de Jaume Lleal, Roger Rubio i Ramon Domeng va caure de forma clara amb el segon classificat, el Claret.

  • preinfantil - claret
 • Derrota del Preinfantil a casa davant el Claret
 • I un mal últim període va llançar per la borda l’extraordinari partit que estava fent l’Infantil A a la pista del líder Calella. El derbi entre el Minguella i l’Infantil B a Ausiàs March de dissabte al matí es va decantar malauradament del costat local. El partit ja es va torçar des de l’inici pels de Clàudia Tejedor i David Aldebert, amb un 13-2 als primers 5 minuts. Tot i la reacció al segon quart, el Minguella es va endur clarament el partit, ampliant de mica en mica la renda, malgrat els infructuosos esforços del Círcol per retallar marges. A Tarragona, trobem l’alegria Infantil. Les noies van treure el millor de si, amb els 8 efectius amb què el conjunt de Mar Sabater, Rita Carboneras i Gerard Castro es presentaven al pavelló del Serrallo. Els atacs es van imposar a les defenses i aquí el Círcol amb el segell “contraatac” va donar el millor de si per tornar a casa amb la tercera victòria a la fase regular i amb un bon marge.

  • minguella - infantil b
 • L’Infantil B no va poder endur-se el derbi contra el Minguella
 • Jornada rodona pel Cadet A. Va guanyar el seu partit amb el Montgat, en un duel interessant a nivell tàctic on el Círcol va dominar en tot moment, i va saber patir quan els montgatins s’acostaven al marcador. Amb la victòria els de Ricard Santiago i Sergi Bernat a la banqueta s’asseguraven la segona plaça de la lliga. A la tarda, la derrota del L’Hospitalet al camp de Maristes donava una gran alegria al Círcol: el liderat en solitari a la Interterritorial Cadet. Queda tota una volta per refermar aquest lloc de privilegi. Sort i endavant. Menys emoció va tenir la visita del cuer Mas de Sant Lleí a La Plana, on el Cadet B i Gerard Castro i David Aldebert a la batuta no va tenir cap problema per derrotar el conjunt de Vilanova del Vallès. Més dificultats va tenir el Cadet femení per derrotar al Xamba de Vilafranca a domicili. Tantes que van necessitar una pròrroga. Un extraordinari parcial de 2-17, (del 65-65 al 67-82 final) aconseguit amb el segell marca de la casa Círcol, (defensa + contraatacs) i amb una impecable gestió des de la banqueta dels tècnics Nei Fuentes i Lluís Montón va fer que el Círcol tornés a casa amb un nou triomf al sarró. El pack de victòries Cadet no es va poder completar ja que el Cadet 1 va perdre amb el Cabrera, per un mal segon quart on els maresmencs van marxar de 13 punts al descans, diferència insalvable pel Círcol.

  • cadet a - montgat
 • Victòria contra el Montgat del Cadet A i liderat a la Interterritorial
 • Amb les Júnior de Clara Navarro, Jaume Lleal i Oriol Bosom descansant, l’actualitat passava per la derrota del Júnior Preferent a casa amb el Lleida, en un fluix partit local, malgrat la diferència a l’electrònic (només tres punts) i on el Círcol va ser víctima de les mateixes armes que el va fer perdre a la primera volta a Barris Nord, els triples finals dels de la Terra Ferma. A Montcada, triomf ajustat del Júnior B a la pista de l’UB Mir.

  • cadet b - vilanova del valls
 • Victòria contundent del Cadet B contra el Mas Sant Lleí
 • Derrota ajustada de dos punts del Sots21 Preferent al camp del Nou Esplugues i del B a casa amb el Santfeliuenc.

  • nou esplugues - sots21 preferent
 • Ajustada derrota del Sots21 Preferent a Esplugues
 • Bones sensacions deixades pel Sots25 d’Andrea Luño, David Manzanares i Marc Nadal a camp del Boet Mataró, equip que els va derrotar a Sant Crist de 40 punts. Al Maresme, només van perdre de 4 punts.

 • Van avisar que no seria fàcil i que el partit amb el Garrotxa seria trampa, per les condicions de la pista i un rival que es fa fort a casa. Malauradament els presagis es van complir i el Sènior A de Sandra Veguín, Francesc Castellet i Santi Rodríguez veu tallada la impressionant ratxa de 7 triomfs consecutius, en una derrota de 9 punts. I cara i creu en el doble duel del cap de setmana del Sènior B. Derrota, dissabte, en derbi amb el Sant Andreu, on després d’una primera part igualada, el Natzaret va ser superior, i triomf ajustat, diumenge a Llefià, en partit aplaçat al seu dia, amb l’ASME barceloní.

  • natzaret - snior b
 • Derrota del Sènior B en el derbi de dissabte amb el Natzaret
 • Dones, bàsquet i Círcol, combinació idònia i de fet comuna i habitual, en el cap de setmana on es commemorava el Dia Internacional de la Dona Treballadora. Per molts anys i cap a endavant.

 • Bona setmana

 • Salut i cistelles