CB L’Ametlla Blau 43 – Círcol 42

Aquesta setmana el Premini ha disputat un dels partits més igualats de la temporada a casa de L’Ametlla protagonitzant una remuntada que al final va acabar amb creu pels visitants. 

Els més petits van sortir amb força el primer quart guanyant-lo, però no van poder mantenir el ritme donant una petita avantatge als locals al segon quart. Aquesta irregularitat va ser la tònica de la primera part arribant amb un resultat de 29-19 a la mitja part. 
Els dos següents quarts van aconseguir mantenir als locals a 10 punts però no van acabar de trobar la manera de retallar distàncies. No va ser fins l’últim quart que va arribar la reacció. Els del Círcol van aconseguir fer un parcial de 1-13, però que no va ser suficient per emportar-se el partit, acabant amb un resultat de 43-42.