La Mostra d’Arts Escèniques del Círcol arriba a l’equador del seu programa. Aquest cap de setmana no hi ha funció i aprofitem per fer una ullada a què falta en aquesta Mostra 2014.

El Círcol és un gran referent pel que fa al teatre i la Mostra és una eina més per aportar un granet de sorra de cultura a la ciutat. A més a més, ens permet potenciar la relació amb els altres grups de teatre amateur i la possibilitat que grups de fora de Badalona coneguin aqeust teatre. Totes les companyies que vénen queden maravellades del teatre que tenim“.

públic Círcol

Així defineix la importància de la Mostra la seva coordinadora, la Teresa Ustrell. Enguany la Mostra va començar el 28 de gener i acabarà el 27 d’abril. La programació compta amb 10 espectacles dels quals ja se n’han presentat 6. Les 4 que queden són:

23 de març

   Ol’green Live grup Ol’green (cant)

30 de març

   Luces de Bohemia grup la Coquera Teatre ( teatre)

6 d’abril

   Préssec confitat grup A.T. de Castellbisbal i el Vilar (teatre)

27 d’abril

   Concert d’Acordions a càrrec de l’Orquestra de Cambra d’Acordions de Barcelona (música)

Molts dels espectacles arriben de la mà de l’Espai A, el circuit d’arts escèniques amateurs que té com objectiu crear una programació estable no professional arreu de Catalunya.

“De moment, el sitema de la Mostra ens va molt bé. De totes maneres, no descartem que tard o d’hora poguem recuperar el mític Concurs de Teatre del Círcol. Però això ja en parlarem més endavant”, apunta la Teresa Ustrell.