Círcol 76 – 62 CB. Lliçà

Important victòria del sènior A a la plana, tot i el joc espés dels nostres, davant un rival que va derrotar-los a la primera volta per 17 punts de diferència.

El sènior continua viu a la part alta de la taula, empatat amb el tercer classifact (AE. Badalonés, proper rival a la jornada 24) i a un partit dels dos líders del grup (CB. Granollers i CE. Onyar), després de la victòria aconseguida ahir a la Plana. El partit començava molt bé pels nostres que amb un 10-2 obligava al visitants a aturar el partit. L’excel·lent feina defensiva de Raúl Castillo i el domini del joc interior en atac permetia al Círcol manar al marcador, però massa errors no forçats i mals percentatges en el tir exterior impedien obrir una escletja més gran al marcador al final del primer període (21-13). El partit continuava igual al segon període, tot i que els visitants van empatar el partit a 21 gràcies amb un parcial de 8-0, el Círcol gràcies al bon treball darrera es va refer i va aconseguir agafar una renda de 11 punts al descans: 37-26.

A la represa, les diferències continaven al voltant dels 10 punts, però el joc dels de Francesc Castellet i Santi Rodríguez no era gens fluït, i així van anar passant els minuts, arribant al final del tercer període amb la mateixa renda al marcador: 53-42. Al darrer quart però, els visitants van alternar defenses que van posar en problemes al Círcol, retallant les diferències fins als 6 punts a falta de poc més de 3 minuts. Dos accions de Pau Ruzafa donaven aire al Círcol que de nou ampliava la diferència fins als 10 punts, a partir d’aquest moment la curta plantilla del Lliçà (només 8 jugadors) va fer figa degut a les faltes personals i el partit finalment es va quedar a casa per una renda de 14 punts de diferència.

Bon partit de Quim Forteza amb 25 punts i 8 rebots i de Pau Ruzafa amb 19 punts i 9 rebots. Descatar l’excel·lent feina de Raúl Castillo amb 15 rebots i 4 taps, un autèntic mal son pel joc interior visitant. El Círcol, per altra banda, va disputar el partit amb les baixes de Jordi Padilla i Andreu Lladó.

La propera jornada el Círcol jugarà com a visitant dissabte a les 19:00 a La Plana davant l’AE Badalonés, en un autèntic partidàs entre dos equips de la ciutat que es troben empatats a la classificació i que es troben entre les 4 places que donen accés a les fases d’ascens de categoria, sense dubte un GRAN PARTIT!

Molta sort CÍRCOL!!!!