Círcol 53 – Bàsquet 3 Viles 67

Partit corresponent a la primera jornada de la segona volta de la lliga regular nivell B1. El Círcol rebia el Bàsquet 3 Viles a La Plana. Al partit d’anada, amb moltes baixes, el partit es va decidir a la pròrroga per una diferència de sis punts a favor dels maresmencs.

El partit va començar molt bé per part dels nostres i després d’un gran primer quart el resultat era de 21-17. El segon quart va ser també força igualat i s’arribava a la mitja part amb un marcador de 34-32.

A la represa la igualtat seguia regnant a l’electrònic fins que a mitjan quart el Círcol va ser capaç d’obrir una escletxa i marxar per set punts, amb un 47-40. Això va passar al minut 6. I a partir d’aquí, incomprensiblement, l’equip va desaparèixer de la pista els catorze minuts restants. El Bàsquet 3 Viles reaccionava i clavava un parcial de 2-9 que feia que el quart acabés amb un 49-49.

Al minut quatre del darrer quart el Círcol guanyava 53-51, a partir d’aleshores no seria capaç d’anotar cap més punt i va encaixar un parcial de 0-16 per deixar el marcador en el resultat final de 53-67.

En els darrers catorze minuts, el parcial va ser de 6-27, demolidor, així és molt complicat treure un resultat positiu.

La setmana vinent l’equip visita la pista del Valldemia a Mataró.