Círcol 71 – Basket Almeda 68

Nova victòria del Círcol en l’estrena de la segona volta de la Interterritorial Cadet amb l’Almeda. Va ser un gran espectacle de cara a l’espectador que van gaudir d’un bon partit entre el líder i un dels equips més forts i potencial de la Lliga.

Els de Cornellà van sortir molt forts i van sorprendre als locals, que van haver de remuntar per anar-se’n al descans amb només 3 punts d’avantatge (30-27)

A la represa, un parcial de 29-23, fruït de la defensa i la sortida al contraatac semblava trencar el partit. Però a falta de 3 minuts i gaudint de 13 punts d’avantatge, tres triples de l’Almeda igualava al matx amb un +3 a favor. Un cop més el treball al darrere, la constància, la capacitat de resistència i el cap fred feia que el Círcol s’endugués un valuós triomf per seguir al liderat de la lliga.

Per cert, mencionar i agraïr, el suport de les moltes persones que van animar-nos a La Plana. Gran ambient.

Pròxim partit, Bellpuig diumenge que ve. Sort i a treballar