Mentre a altres confins del món la temporada justament acaba d’arrencar, a Can Cartrons, la Fórmula Círcol segueix girant encarant ja la recta final de la temporada. Ha començat ja la segona volta de la fase regular.

La Fórmula Círcol no podria haver començat millor aquest cap de setmana. La setmana passada van estar a punt, i aquesta han reafirmat amb victòria, el gran treball que fan des de fa mesos en els entrenaments. El Premini Mixte, amb treball, constància i sacrifici va obtenir un valuós triomf a la pista del Mollet. El Círcol tot i la fluixa arrencada, aconsegueix un parcial de 0-11 al tercer període, que manté fins al final del matx. Felicitats a tots i a totes. I a seguir treballant.

sant josep - mini femen

Derrota de les Mini al derbi a Sant Josep

Al mateix temps, a La Plana, un parcial de 6-27 en 14 minuts (pròrroga inclosa) va fer que el fins al moment, bon treball del Cadet 1 se n’anés en orris, en el seu partit amb el 3 Viles. Com al partit d’anada, els maresmencs es van endur el triomf en un matx igualat, com a l’anada, fins que el demolidor parcial, que va forçar la pròrroga i el resultat final ho va decidir tot. Molts ànims.

cadet 1 - 3 viles

Derrota a la pròrroga del Cadet 1 amb el 3 Viles

Poca cosa va poder fer el Mini masculí a la pista de l’AECAM que va veure com li tancaven el marcador.

Derrota ajustada de l’Infantil A a Premià de Dalt, on la manca de regularitat dels de Gerard Puerto va determinar el desenvolupament del matx compensada una mica més amunt del Maresme amb el gran triomf de l’Infantil B a Vilassar de Mar. La Fórmula Círcol també inclou l’èpica. L’Infantil femení es presentava al derbi amb el Joventut amb 8 efectius a l’acta. A sobre al fil del descans, una greu lesió d’una de les noies, deixava el Círcol amb 7. Malgrat tot, l’equip va seguir competint i per molt poquet, gairebé aconsegueix endur-se la victòria. Felicitats pel partit i molts ànims.

infantil femen - penya

Derrota de l’Infantil femení amb el Joventut al Màgic

A Tarragona es va jugar un partit que porta molts bons records a la família Círcol. El La Selva del Camp i el Cadet femení reeditaven, amb gairebé les mateixes components, la final de Catalunya Infantil Golmés 2013. Com fa un any, i en el partit d’anada, ja com a Cadets, el Círcol va endur-se la victòria. Igualtat fins a mitjans de tercer període amb un 45-45. I com la setmana passada a Vilafranca, amb un gran treball a pista i sota la direcció tècnica a la banqueta amb Lluís Montón i Nei Fuentes, el Círcol trencava el partit amb un 0-15 a favor, a cavall de finals de tercer quart i inicis de l’últim acte. Un parcial que es va mantenir fins la botzina final.

la selva - cadet fem

Victòria de les Cadet a La Selva del Camp en la reedició de la final Infantil Golmés 2013

Tot això va passar en un intens matí de dissabte que va tenir continuïtat a la tarda, amb el triomf del Preinfantil, al Màgic amb l’Esparreguera, amb l’afegit, a més de guanyar l’average parcial amb els del Baix Llobregat, el triomf a Teià del Júnior B, la derrota del Mini femení en l’emocionant derbi amb el Sant Josep, on els parroquials van decidir el matx als primers 24 minuts, i la victòria del Sots25 en un altre derbi amb el Badalonès, gràcies al bon treball defensiu i ofensiu dels homes interiors del Círcol. Per tant en el balanç de partits Badalonès – Círcol que es jugaran en 7 dies, de dissabte passat a aquest dissabte 1/4 pels Catòlics

badalons - sots25

Derbi pel Círcol en el Badalonès – Sots25 de dissabte a Ausiàs

Per diumenge La Plana obria les portes a una marató de bàsquet d’11 hores de Círcol. Obria foc, una matinal de líders. Primer el Cadet A refermava la seva condició de capdavanter a la Interterritorial derrotant de nou a l’Almeda, només dues setmanes després d’haver-ho fet a Cornellà, en duel aplaçat. Com a l’anada, els del Baix Llobregat no ho van posar gens fàcil perquè els de Ricard Santiago vencessin. De fet, el Círcol va haver de protagonitzar una remuntada ja als inicis del partit si no volia que l’Almeda marxés de l’electrònic. Empès per un públic entregat a la causa, el conjunt local va girar la truita per endur-se un partit que amb un +13 a manca de tres minuts pel final es va complicar per només guanyar de tres, A continuació, les Júnior van seguir el seu camí triomfal guanyant al Tona i continuen líders i invictes. Malgrat el resultat, de 65-18, cal dir que no va ser ni de bon tros un partit senzill i el círcol va haver de treure els millors trumfos per vèncer al combatiu conjunt osonenc.

cadet a - almeda

Victòria del Cadet A contra l’Almeda a casa

A la tarda, el triplet clàssic Sènior B – Sènior A – Sots21 Preferent es saldava amb un 2-1 en el balanç victòries – derrotes. La tarda no va començar bé i el Sènior B queia de forma ajustada amb el Sant Joan Despí. Tot seguit, el Sènior A tornava a la senda de les victòries i qui sap si amb una nova ratxa de victòries com les 7 pretèrites tallada a La Garrotxa fa dos diumenges. Davant el Lliçà, no es va fer un bon partit i malgrat que el joc interior permetia mantenir a ratlla els vallesans, una sèrie d’alternances defensives dels visitants va complicar la vida al Círcol fins que les faltes personals dels només 8 efectius amb què el Lliçà es presentava a La Plana va fer que els de Francesc Castellet, Santi Rodríguez i Sandra Veguín sumessin un valuós triomf abans d’afrontar el decisiu derbi de la setmana que ve amb el Badalonès, un duel directe per seguir la lluita cap a les fases d’ascens a Copa. Posteriorment el Sots21 Preferent guanyava al Claret.

jnior femen - tona

Triomf de les Júnior contra el Tona

El cap de setmana el completen la victòria del Sots21 B a Sant Quirze i la derrota del Júnior Preferent a Tarragona, a causa dels triples del CBT que van impossibilitar la victòria amb un bon partit de l’equip ple d’èpica, malgrat ser només 9 homes a l’acta (comptant 2 cadets).

Humilitat, treball, constància i sacrifici: la Fórmula Círcol que continua girant una setmana més encarant ja la recta final de la temporada buscant la bandera quadriculada.

Fins la setmana que ve

Salut i cistelles