CB Premia de Dalt 43 –  Circol 41

Primer partit de la segona volta, partit que a la primera volta vam guanyar amb una ample diferencia. El partit va començar amb un primer quart amb molta relaxació per part dels nostres, tot i així el primer quart vam acabar guanyant gracies al desencert del Premia. El resta de la primera part vam pujar el ritme però no acabem de tindre bon encert i les nostres defenses no eren cap problema pels locals. La segona part no va tindre molta diferencia amb la primera, vàrem començar el 5e període amb molta intensitat això va fer que marxéssim amb un +6 al marcador. El resta de la segona part va ser molt dolenta per part dels nostres en tots els aspectes i això va fer que entréssim en una mala dinàmica de partit i cada error en atac i en defensa ens anés sentenciant cada vegada mes acompanyat de una segona part amb en estat de gracia per part del Premia. Derrota merescuda i partit que a fet veure els jugadors que cada partit s’ha de jugar i que s’ha de ser constant tant en els entrenaments com en els partits. La setmana vinent rebem a casa al Mollet últim a la classificació.

Let’s go Círcol