Círcol 59 – Joventut Badalona Femení 64

Partit molt correcte de les nostres jugadores, on per enèssima vegada aquesta temporada sens ha escapat als instants finals. La primera part ha estat molt disputada, amb moltes alternances al marcador, però finalment, arribem al descans perdent 32-37 ja que ens ha faltat concretar algunes accions d’aventatge de cara cistella, mentre que les nostres adversaries, no perdonaven aquest tipus de situacions provocades per pèrdues de pilota nostres. A la represa, però, a mesura que avançava el partit, hem notat un desgast físic, degut a que una setmana més, per culpa de les lesions ens presentem al partit amb 8 jugadores, i patim una lesió al quart període que implica un sobreesforç de la resta de jugadores. A falta de 9 i 7 minuts, el BBC aconsegueix posar-se dues vegades 10 punts amunt, però si una virtut té el nostre equip és que mai es rendeix, i a falta de 2 minuts aconseguim empatar el partit; finalment, 4 tirs lliures fallats per part nostre, i l’esgotament de les nostres jugadores, ens condemna una vegada més. Tot i això, marxem satisfetes del partit, on comprovem que el nostre progrés durant els darrers dos mesos és l’idoni, ja que al partit d’anada, les verdinegres ens van passar per sobre, mentre que dissabte passat vam demostrar que anem pel bon camí; Malgrat tot, ens queda un regust de boca amarg, ja que ens hagués agradat poder disputar algun partit amb totes les nostres efectives, ja que segurament el resultat hagués estat molt diferent.

D’altre banda, tots els ànims per a la Paula, lesionada del genoll durant el partit i que esperem que no sigui res!