“Producte barceloní a base de música i bon humor”. Així és com es defineixen els Ol’Green, un grup vocal format per una quinzena de joves cantants que tenen com a màxima gaudir i fer gaudir al públic en cada un dels seus concerts.

Cant Olgreen

“La seva posada en escena beu del teatre musical i de l’humor surrealista de Les Luthiers, i cap estil se’ls resisteix: el seu repertori eclèctic inclou grans clàssics de l’Edith Piaf o The Beatles, però també temes disco dels 70-80 i altres  més actuals com un esbojarratmedley de dives del pop (Beyoncé, Lady Gaga, Shakira). Sempre disposats a afegir nous ingredients a la recepta, el seu espectacle també ofereix rareses com una versió del Batiscafo katiuskas d’Antònia Font, Te quiero de Nino Bravo o una divertida (per-) versió de la Marxa Turca de Mozart.” (web www.olgreen.es)

I el Círcol és la propera parada d’aquest grup de cant que arriba a través de L’Espai A (www.espaia.cat)

olgrin