La sala de teatre del Círcol necessita un cop de mà i La Pegatina està disposada a donar-lo. 

Un dels grups més importants de l’escena musical de Catalunya actuaran dijous a la nit de forma solidària al Círcol. La Pegatina presentarà “Lloverà y yo veré” en format acústic, una novetat, ja que serà la primera vegada que el grup català afronta aquest tipus de directe.

pegata al circol

La Pegatina té relació directa amb el Círcol, ja que un dels seus membres, en Ferran Ibáñez ha estat molts anys vinculat al Xirusplai. A més a més, també s’han afegit a la festa, el grup de reagge Rebelskankin ( www.rebelskankin.com ), un conjunt jove nascut el 2012 i que compta també amb un vincle important amb el Círcol de la mà d’en Bernat Mayné, un dels músics. 

rebel

La idea del concert parteix de la necessitat de renovar l’equip de so del teatre. Amb unes instal·lacions més completes, l’oferta cultural del Círcol es podria ampliar a concerts i audicions amb molt més bona qualitat. Amb aquesta premisa, l’empresa Ezsena Projectes Culturals es va posar a idear la manera de poder generar un ingrés atípic destinat a aquest objectiu. 

La Pegatina i Rebelskankin van acceptar el repte i dijous s’aixeca el teló.

La donació és de 12 euros i inclouen una xapa que ha elaborat l’Associació ASPANIN que també ha volgut col·laborar amb aquesta festa solidària.

Dijous a partir de 2/4 de 9 s’obriran les portes del teatre. Un futur millor pel Círcol passa per aquest concert únic i irrepetible.