AE Badalonés 61 – 72 Círcol

Victòria de prestigi la que va aconseguir el sènior A al derbi davant l’AE Badalonés per 11 punts de diferència en una Plana plena de gom a gom per veure un molt bon partit de bàsquet entre dos grans equips. La diferència final completa l’excel·lent victòria superant els 5 punts de desavantatge de la primera volta, i assolint així el bàsquet average.

El partit va començar amb gran encert per part dels dos equips, Xesco Gotzens amb 2 triples comandava el Círcol, que de la mà de Pau Ruzafa anotava un tercer triple en aquest primer període, mentre que per part local ho feien Rafa Morales i Minguella. Els triples es combinaven amb impressicions, i d’aquesta manera el resultat final del primer període seria de 16-14. Al segon quart, el Círcol va aprentar les dents defensivament, i amb alguna alternança defensiva començaria a agafar el control del marcador i del partit, juntament amb l’entrada de David Ribó i Jaume Lleal, que amb una gran feina defensiva donaven el màxim avantage abans del descans (18-26). Les diferències es van anar mantenint fins que a falta de 30 segons els locals van anotar 5 punts que reduirien l’avantage a només 3 punts a falta de 5 segons pel final del període. Una bona jugada després de temps mort va permetre anotar una cistella sobre la botzina per deixar el 29-34 a la mitja part.

A la represa, el Círcol es va veure superat per la defensa del Badalonés, que va deixar als jugadors de Francesc Castellet i Santi Rodríguez més de 5 minuts sense anotar, pero la bona defensa els va mantenir vius al partit ja que el màxim avantatge local va ser de 6 punts (43-37), avantatge que va quedar aturat amb un temps mort dels nostres i una excel·lent reacció que deixava un pobre 46-44 al final del tercer quart (17-10 de parcial). Però el millor estava per arribar, i l’inici del darrer quart va ser el moment del Círcol, que amb un parcial de 0-17 en 7 minuts, de la mà de Roger Castilló i David Ribó, els millors del partit,  deixava el partit molt de cara (46-61) a falta de poc més de 3 minuts per acabar. Moments per Andreu Lladó, que va trepitjar la línia de tir lliure en diferents ocasions davant l’agressiva pressió del Badalonés per tal de retallar les diferències. Finalment, victòria justa i molt important del Círcol per 61-72 (15-28 al darrer període) davant un rival directe al que ara mateix superen per 1 partit i bàsquet average a falta de 6 jornades pel final de la competició, i que els permet situar-se 3rs en solitari a 1 partit dels dos líders del grup.

Destacar l’excel·lent partit de Roger Castillo amb 16 punts i 7 rebots, David Ribó amb 12 punts i 10 rebots i Andreu Lladó amb 18 punts.

La propera jornada el Círcol tornarà a jugar a La Plana, aquest cop com a Local, en un nou derbi davant el CB TIANA, diumenge a les 17:30. A seguir nois!!!