Valldemia Groc 81 – Círcol 42

L’equip es va desplaçar diumenge al matí a Mataró, a la pista del Valldemia, actual líder del grup. I aquesta condició va quedar palesa a l’inici del partit, quan els maresmencs van sortir molt forts i van etzibar un parcial de 27-2 en sis minuts que deixava literalment groguis els nostres. S’arribava al final del primer quart amb un 31-9.

 Ja a finals del primer quart l’equip va reaccionar i oblidant-se del marcador, es va dedicar a intentar jugar a bàsquet i sobretot va defensar més dur i més concentrat. Mostra d’això és que el segon període acaba amb igualtat al marcador, 14-14 i es marxava al descans amb un 45-23.

El tercer quart va ser molt similar al segon , intercanvi de cistelles i força satisfet del joc i defensa del nostre equip. Es tancava el quart amb un parcial de 14-12. 59-35 al marcador.

La sortida del quart període va ser força bona i als quatre minuts del mateix l’electrònic marcava un 63-40. A partir d’aquí però, l’equip local es va tornar a endollar i els nostres van acabar fosos i van clavar un dolorós parcial de 18-2 els darrers quatre minuts de joc, un càstig excessiu que deixava el resultat final en un 81-42.

L’equip va tornar a donar mostres del pitjor, els primers sis minuts i els darrers quatre, si mirem el parcial és de 45-4, poc més es pot afegir, però també del millor durant el segon i tercer període i inici del quart.

La setmana vinent l’equip rep l’Arenys, però jugarà com a local dissabte a Ausiàs March!