AEE Col·legi Cultural BDN 55 – Círcol 79

Comencem els partits d’aquesta segona volta, després de descansar la setmana passada, i ho hem fem de la mateixa forma que portem fent-ho tot el 2014, amb una victòria. En linies generals el partit va ser molt poc vistós, amb un joc molt dur per part dels locals (sovint creuant la línia), i en un camp petit on ens va ser molt complicat córrer; a més, la Cultural practicava un estil de bàsquet lent i anàrquic en el que mai vam acabar d’estar-hi còmodes. Així doncs, després d’un inici un pèl confús, vam aconseguir agafar una petita aventatge al final dels primers 10 minuts. Al segon quart, poc a poc anavam engrandint la diferència, però uns darrers minuts bojos, on va haver-hi de tot menys bàsquet van estabilitzar la diferència en 10 punts al descans del xoc. A partir del descans ens replantegem el partit, i per primera vegada deixem de presionar tota la pista durant la segona meitat, per veure com reacciona el rival. I no els hi va sentar gens bé, ens vam fer forts a la nostre cistella on la Cultural cada cop tenia menys idees. Això va provocar un aument en la nostre autoconfiança, i poc a poc anem agafant distàncies majors fins al +24 definitiu. Del joc, poques coses més a destacar, però si que és obligatori lloar l’actitud dels nostres jugadors, sobretot la seva serenitat davant de les constants provocacions dels nostres rivals.