Escola Sant Gervasi 74 – Círcol 76

Grandíssim partit i grandíssima victòria de les nostres jugadores, que fa justícia després de la mala sort que portem arrossegant al llarg de la temporada. Durant la setmana parlem que el partit serà molt complicat, però que podem guanyar perfectament al camp de les líders invictes del nostre grup. De fet, les de Mollet no coneixien, fins al moment, la derrota en aquesta temporada 2013/14. Així doncs, ens plantem a Mollet i fem un partit seriós i de la primera a la última jugadora sortim concentrades a donar-ho tot amb l’objectiu de jugar un partit perfecte, ja que sabíem que era l’única forma de guanyar. Sortida fulminant de les nostres i 3-13 al final del primer període; Després de fer una defensa inmillorable, al segon període baixem les nostres prestacions al darrera, però a partir d’un atac fluïd i alegre ens mantenim davant al final del segon quart (14-22). Als següents 10 minuts es manté una tònica d’igualtat, però un parcial d’11-3 a mitjans del quart acte permet al Sant Gervasi reduir les diferències per arribar amb 36-38 al descans. La segona part, va ser un continu intercanvi de cistelles, entre dos equips jugant a un nivel altíssim. Al cinquè quart, el Sant Gervasi va posar-se per davant al marcador fins a 3 vegades, però arribavem amb un +3 favorable al final del període. Des d’aquest moment, ja no abansonaríem el liderat en l’electrònic, i inclús gaudiríem de bons aventatges. Tot i això, cada cop que ens escapavem (46-53 min. 27) les locals responien per tornar a igualar el matx (53-53 min.28). Finalment, iniciavem els 10 últims minuts amb un +8 favorable, que es convertia en un +4 a falta del darrer període per jugar. Un darrer període d’infart, on vam veure com el Sant Gervasi se’ns col·locava a tan sols un punt de diferencia amb 1 minut per disputar-se. Finalment, en un nou final a cara o creu, va sortir cara i ens permetia guanyar un autèntic partidàs per part dels dos equips. La resta de la temporada no ha estat envà, i ara recordem aquells finals ajustat que hem perdut enguany com els dos finals de partit contra el Vilassar de dalt, dos més contra el Draft Gramenet, a casa dues vegades més contra el Mataró A i B, els dos partits contra el BBC (un d’ells a la pròrroga), o el partit al camp del Prat. Tots aquests partits ens han ajudat a madurar i adquirir una experiència clau per mantenir la calma i jugar de forma adequada els segons finals de dissabte passat.