Círcol 54 – Arenys Bàsquet 62

El Círcol rebia l’Arenys Bàsquet com a local però no ho feia a la seva pista habitual sinó que jugava a una de les pistes del mític pavelló d’Ausiàs March.

El partit va estar marcat per una gran igualtat gairebé els quaranta minuts i només va ser els dos minuts finals del segon i tercer quart on l’Arenys va etzibar un parcial de 2-8 i 0-7 respectivament que els donava un cert marge al marcador.

El Círcol retallaria seria capaç de col·locar-se a quatre punts de diferència a falta de quatre minuts pel final però uns atacs un pèl precipitats i el desencert des de la línia de tir lliure feia que el partit acabés finalment en mans dels del Maresme.

A la mitja part i degut al parcial els darrers dos minuts del segon quart, el resultat era de 27-36.

En aquest partit l’equip “tan sols” va desconnectar en defensa durant 4 minuts en tot el matx, suficients per encaixar un parcial demolidor de 2-15 que marca el desenllaç del partit clarament.

Resultat final va ser de 54-62.

Cal ser més sòlids defensivament i no permetre bàsquets fàcils, sobretot millorar la responsabilitat individual en la defensa de l’home i lluitar cada pilota i defensar la pròpia cistella com si fos la darrera vegada.

La setmana vinent l’equip es desplaça dissabte a la tarda a Premià de Mar. Bona setmana!