GEIEG 42 – Círcol 64

Partit que ens enfrontava al líder del grup i que, no per casualitat, ens va guanyar a la plana de 19 punts. El joc va començar amb les revolucions molt altes per part nostre que vam traduir amb cistelles de transició molt còmodes. La nostre defensa va permetre arribar a falta de cuatre minuts per a la mitja part amb una renda de 18 punts. En aquell moment un temp mort demanat per l’ equip local va donar pas a una defensa zonal 2-3 que ens va fer molt de mal eixugant la diferència a 10 punts en arribar a la mitja part.

El tercer quart va seguir la tònica de bloqueig mental anotant la primera cistella un cop transcorreguts 6 minuts i veient-nos per sota al marcador momentaneament. L’ últim acte decidiria el desenllaç i un  4-22 a favor nostre fomentat desde una implacable determinació defensiva ens va donar la victoria i el premi de l’ average que pot esdevindre molt útil en les properes jornades. Ara resten quatre partits per acabar aquesta segona fase i la propera parada és contra el Sant Josep Obrer -dissabte a les 12 a la plana- un equip ha fet més mèrits del que la seva classificació reflecteix que, de ben segur, plantejarà un partit molt dur.