Maristes Ademar 50 – Círcol 60

Segona victòria del Júnior Preferent en la fase regular, a casa dels Maristes en un emocionant derbi entre els dos equips badalonins del grup 2 de la Lliga.

El matx va començar igualat amb un Círcol a remolc dels homes interiors de Maristes (sobretot de Juan Carlos Vicente, autor dels 8 dels 15 punts dels rivals al primer quart). Al segon període, gràcies a un gran treball defensiu, recuperant boles i a l’encert a la línia de tirs lliures, el Círcol marxa al descans amb 9 punts d’avantatge (32-23)

A la represa, el Círcol s’adorm ja que anota només 7 punts, propiciant la reacció dels locals.

Entrem a l’últim període amb un curt avantatge de 5 punts (34-39) que s’amplia gràcies a dos triples d’Àlex Redondo que trenquen definitivament el partit. Això i els tirs lliures finals fa que el Círcol sumi un gran i valuós triomf a costa del rival ciutadà.

Felicitats i a seguir treballant