Círcol 95 – Gramanet BC 86

Partit molt intens i disputat durant la matinal de diumenge a La Plana. Enfront teníem un duríssim rival, que havíem superat per tan sols 6 punts a domicili, en un partit marcat per l’absència de dos jugadors claus per els nostres veïns. En aquesta ocasió es presentaven amb al xoc amb tota la seva plantilla, pel que ja podiem esperar un partit complicadíssim. Sense anar més lluny, el primer quart reflecteix la igualtat del partit, ja que malgrat col·locar-nos amb un 19-10 favorable al minut 8, la Grama retalla les distàncies per arribar amb empat a 21 al final dels 10 primers minuts. Al segon quart continua la tònica d’intercanvi de cistelles, amb aventatges per part dels dos equips, però sense que ningú pugui desenganxar-se en el marcador; tot i això, als darrers 4 minuts de quart, pugem les línies defensives, i amb una pressió asfixiant i un gran desgast físic, aconseguim un parcial de 21-7 que ens situa amb un còmode 49-35 al descans. Al tercer quart, es manté la igualtat en el marcador, però amb una lleugera sensació de millora per part dels nostres rivals, que poc a poc retallen l’aventatge, en part, gràcies a la seva superioritat física sota els aros. Iniciem el darrer període amb 8 punts de marge, però en 1 minut, encaixem un parcial de 0-7 que deixa un 67-66 amb més de 8 minuts per jugar-se. A més, les nostres rotacions no són escollides, sinó que esdevenen obligades per les faltes personals, de manera que sempre anem a remolc durant la segona part. Inclús a falta de 6 minuts la Grama aconsegueix apropar-se a tan sols 1 punt, però en cap moment ens supera en l’electrònic, de manera que als darrers 5 minuts, recuperem el nostre encert exterior, que ens torna a donar marge de maniobra. Finalment, el nostre rival acusa l’esforç i es desinfla, fet que ens permet assolir una victòria treballadíssima per 95-86. Una vegada més, tots els jugadors del nostre equip aconsegueixen anotar i finalment, això esdevé un factor decisiu en el desenllaç del xoc, ja que la Grama va tenir que disputar els darrers minuts sense dos dels seus cinc jugadors determinants, i juntament amb el desgast realitzat per els altres 3 homes, van arribar al final de partit sense forces.