Circol 55  – CB Cervera Mobel Linea 5

Partit sense cap tipus d’història, que ens serveix per encadenar la segona victòria consecutiva; El principal perill del partit erem nosaltres mateixes i la capacitat que tinguessim per concentrar-nos i poder disputar un bon matx. A diferència de diversos partits fàcils que vam tenir l’any anterior, i que sobretot al Màgic ens va costar arrencar, dissabte passat no va ser el cas. Molt bona sortida en defensa per part de les nostres jugadores, per encarrilar el partit als primers 5 minuts (15-1), i seguir amb la bona feina durant el segon quart (22-0) per tal de deixar el partit vist per sentencia (37-1 min. 10). Al minut 13, les jugadores rivals aconseguien la seva primera cistella en joc, mentre que 3 minuts després, amb un parcial de 10-0 aconseguíem tancar el marcador amb un resultat de 55-5. Finalment, durant la segona part del xoc, vam poder repartir minuts, i aplicar alguns aspectes que treballem als entrenaments.