AB Premia 60 – Círcol 53

L’equip visitava la pista del darrer classificat del grup, l’AB Premià, l’horari del partit es va canviar del matí a la tarda per tal de poder jugar el partit a pista gran.

L’equip afrontava el partit amb les baixes d’en Ramon Domeng i d’en Gerard Quílez i en Roger Marcos. Podem dir que el partit va seguir el mateix camí que molts partits d’aquesta lliga. Molta igualtat al marcador i petits detalls en forma d’errades van fer decantar la balança del matx a favor dels maresmencs.

El primer quart no va ser gens bo, i l’equip només era capaç d’anotar 8 punts. Es tancava el quart amb 14-8.

El segon període no començava millor i dos bàsquets seguits del Premià posava la màxima diferència al marcador, 18-8. Aleshores, després d’un temps mort, els visitants van reaccionar, defensant i recuperant pilotes van etzibar un parcial de 0-12 que posava el Círcol per davant a l’electrònic. Aquest equip però és d’alts i baixos constant, i ho va tornar a demostrar a les acaballes del quart on rep un parcial de 10-4. L’equip marxava al descans amb un 28-24.
 
El tercer quart va estar molt disputat i amb un constant intercanvi de cistelles i es tancava amb un 41-36.
 
El partit es va decidir al darrer quart on a falta de dos minuts el resultat era de 54-51, però un triple frontal des de lluny per part del base del Premià va acabar de decidir el partit. El partit acabaria amb un 60-53.

Aquesta setmana l’equip torna a jugar com a local però ho farà a Ausiàs March a les 12 del migdia de dissabte contra el Santa Coloma!