UB Sant Adrià 64- Círcol 54

Ens presentavem dissabte a les 12:00 disposats a disputar un dels partits mes dificils de la lliga, tot i que varem guanyar a la primera volta de 32 sabiem que el partit aniria molt diferent ja que jugavem a domicili i UBSA esta lluitant per la primera posició.

El partit va començar amb poc encert per part dels dos equips, no va ser fins el tercer quart que el partit es va animar. No trobavem el encert necessari per avançar en el marcador, tot i aixi UBSA no ens va treure molta diferencia acabant la mitja part amb un -6.

La segona part sabiem que habia de ser molt millor que la primera part si voliem endur-nos el partit, pero no va quedar clar i errors i mes errors defensius ens van anar sentenciant juntament amb errors arbitrals fins portar-nos acabar el partit amb -10 en el marcador. Ens falta molta mes regularitat tan atac com en defensa y molta mes intensitat, si no cambia la dinamica nes portara a perdre molts mes partits.

Let’s go Circol