Molta atenció amb l’agenda d’aquesta setmana ja que per diversos motius, la última jornada abans de l’aturada per la Setmana Santa ens duu molts canvis d’hora als habituals que segurament ja teneiu interioritzats.

Obrim l’agenda a La Plana on el Cadet A obre jornada a les 9:00 del matí de dissabte, i no diumenge com és habitual amb el derbi amb Sant Josep

Al Màgic, a les 11:00, el Preinfantil inicia la tercera fase de la competició contra el Cornellà. A les 12:00, primer canvi d’hora, l’infantil femení juga amb l’Aigües del Prat. A les 12:30 Infantil A – UB Mir

També a les 12:00 del migdia, derbi a Llefià entre els taronges i el Mini masculí i a Ausiàs March, en un altre canvi horari, Cadet 1 – Santa Coloma.

Molta atenció als horaris de diumenge perquè s’alteren respecte als habituals. Estigueu atents si no us voleu perdre res del què passi a La Plana. El Cadet B enceta el diumenge a les 9:00 del matí jugant amb el Neus. A continuació, a les 10:45, Sènior B – Sant Joan de Mata i a les 12:30 el Sènior A – La Garriga. Per la tarda quedaran el Júnior Preferent – Sedis, a les 17:30, última jornada de Lliga i a les 19:00 el derbi Sots21 Preferent – Minguella.

Benvinguts a la 29ena jornada de competició al bàsquet de Can Cartrons. Ens ho passarem bé i sinó us tornarem els calers.