Círcol 75 – Aracena – Sant Josep 71

El Cadet A va certificar l’accés als Campionats de Catalunya Interterritorial en vèncer al Sant Josep en un derbi emocionant i on el Círcol va haver de desplegar tot el seu potencial per no perdre.

Una gran sortida local va permetre el primer avantatge al marcador, en els seus primers 6 minuts (14-5). En aquets moment, els parroquials van despertar i van igualar el matx abans del final del primer quart. Un triple ens va donar el 18-15 que ens duia al primer recés.

Al segon quart, la pugna entre el joc interior del Círcol i el joc exterior del Sant Josep ens conduïa al descans amb un mínim avantatge visitant (33-36)

A la represa, la gran defensa dels nostres va fer que els contraatacs sorgissin amb més fluïdesa i marxéssim al final del tercer període amb 9 punts de marge, gràcies a un triple des de molt lluny i sobre la botzina de Ramon Gotzens.

A l’últim quart, el Círcol va saber controlar el partit i dominar el tempo del partit malgrat que el Sant Josep va retallar marges.

Finalment 75-71, victòria, a Campionats i a pensar ja en el següent repte, després de Setmana Santa, mantenir el liderat enfront el L’Hospitalet, segon classificat a una victòria i un average de +4 al seu favor.

A descansar i a carregar piles. Felicitats a tots, jugadors, tècnics, directius i a la família Círcol per l’èxit aconseguit pel nostre Cadet A