Círcol 41 – Sedis Fornesa 60

El Júnior A del Círcol va acomiadar amb molt mal regust de boca la seva històrica participació a la Preferent de l’especialitat. Va ser superat en tot moment per un La Seu, que tot i ser només 7 homes a l’acta va sortir amb més motivació i ganes.

A la mitja part el Círcol només va anotar 13 punts (13-29). A la represa, més amb orgull i cor que cap va retallar una mica la diferència. Però a l’últim període va tornar la tònica negativa per caure de 19 punts.

A destacar els bons papers i donar les gràcies als Cadets debutants Adrià Lozano i Hèctor Olives.

Així doncs a la setzena i última plaça de la classificació global, el Júnior acaba la Lliga Preferent. Gràcies a tots per acompanyar-nos a aquesta aventura i per la confiança en el projecte.

Fins a sempre. Lets go Círcol