Círcol 81 – 69 CB Garriga

Nova victòria del Sènior “A” a La Plana davant un rival de molta qualitat que no es va decidir fins als darrers 3 minuts.

El Círcol necessitava la victòria per continuar a prop dels líders del grup i a l’hora mantenir la distància sobre el 4rt classificat. El partit començava com era d’esperar amb un gran encert de l’equip vallesà des de la línia de 6’25, amb 5 triples al primer quart, el Círcol per la seva banda anotava gràcies a un ritme alt de partit i a l’avantatge en situacions de 1×1 des del joc exterior, arribant amb taules al final del primer període (21-21). Al segon quart el Círcol no acabava de trobar el seu joc, i els visitants continuaven amb molt encert en el tir (13 triples en tot el partit) i controlant el rebot ofensiu, el que els permetia disposar de segones i terceres opcions en massa ocasions. El partit arribava amb tot per decidir al descans, amb 40-41 al marcador.

A la represa, els nostres intentaven agafar els primers avantatges, però els visitants aconseguirien una renda de fins a 4 punts després d’una tècnica a David Ribó que els arbitres van entendre com a simulació en un xoc amb un dels integrants de l’equip visitant, però el cop no el va permetre tornar a jugar cap minuts més… fet que s’unia a la baixa ja coneguda d’Andreu Lladó, i la baixa de Jordi Padilla durant el partit del sènior B. Semblava que tot es complicava massa, però a base de defensa, triples i contraatacs, el Círcol va capgirar el partit per marxar 57-55 al final del període. Al darrer quart i de la mà d’un gran Pau Ruzafa (21 punts, 12 Rebots i 10 assistències), el Círcol es va fer amb el control del partit, i només accions puntuals dels visitants els permetia continuar vius al partit. Finalment, triple d’Aleix Rubio sobre la botzina per tancar el partit en el dia del seu debut amb el primer equip.

Destacar l’excel·lent feina de tot l’equip, que es va saber sobreposar a un equip amb molta qualitat i experiència, i a les baixes que acumula les darreres setmanes. Destacar el partit de Pau Ruzafa i Roger Castillo (10 punts, 11 Rebots), i del joc exterior Quim Forteza (14 punts), Xesco Gotzens (12 punts) i Martí Callau (10 punts).

Després de l’aturada de Setmana Santa, el Sènior A es desplaçarà a la pista del CB. Cabrera (Dissabte a les 18:00), primer dels 3 partits que resten per acabar la temporada. SORT!!!