Si fa dues setmanes encapçalàvem “El Final de la Jornada” amb la visita de la Universitat Caltech americana i el seu amistós amb el Sènior A, aquesta la obrim amb una nova experiència internacional de la secció. Aquesta setmana hem tingut l’honor de rebre a una representació de la Stichting Ontwikkeling Jeugd Basketball holandesa. Sota aquest nom, i el seu acrònim SOJB descobrim una acadèmia esportiva a la rodalia d’Amsterdam que dins de l’assignatura de “Bàsquet” va fer una visita a la ciutat de Badalona, que només ella sola, concentra tantes llicències federatives per jugar a bàsquet com al total dels Països Baixos.

foto famlia - cadet b - sojb

Foto de família del Cadet B – SOJB de dimecres passat

El Cadet B, el Cadet 1 i el Preinfantil del Círcol van obrir el cap de setmana amb sengles amistosos contra aquest conjunt neerlandès. Una grata experiència per a tots. Moltes gràcies a la Stichting Ontwikkeling Jeugd Basketball, per la visita i molta sort. Dank.

preinfantil - sojb

Imatge en joc del preinfantil – SOJB

Així entràvem a l’últim cap de setmana abans de l’aturada total per la Setmana Santa. El Cadet A encetava de manera immillorable la jornada. La victòria al derbi contra el Sant Josep classificava l’equip matemàticament per disputar els Campionats de Catalunya Interterritorial. Un gran tercer quart amb un parcial de 26-14 rematat amb un triple sobre la botzina desencallava un matx molt igualat. A l’últim quart, el Círcol va saber conservar l’avantatge per assolir un nou èxit pel club. Felicitats.

cadet a - sant josep

Victòria del Cadet A amb el Sant Josep

Al mateix temps, la matinal de dissabte ens deixava les derrotes del Premini Mixte a Barberà del Vallès, la del Preinfantil contra el Cornellà, al Màgic, en l’inici de la tercera i última fase de la temporada, la de l’infantil B a Sabadell, a la pista del Creu Alta o de les Infantil en un matx molt igualat i d’incert pronòstic contra el Prat.

No tot van ser males notícies al Màgic, aquest dissabte. De fet, l’Infantil A ens porta una doble victòria: la del partit amb l’UB Mir, i el de l’average aconseguit amb el conjunt de Montcada. Partit seriós al llarg dels 40 minuts, on el Círcol va voler i saber jugar molt bé a bàsquet.

infantil a - ub mir

Triomf de l’Infantil A de Gerard Puerto

Al pic del migdia, a Badalona, un nou fenomen d’estrabisme es va esdevenir. A Ausiàs March, vam veure com el Cadet 1 guanyava al Santa Coloma de 10 punts. A Llefià, derbi a la categoria Mini, entre el conjunt taronja i el Círcol dels germans Muñoz, Ramon Gotzens i Martí Oriol que va acabar amb derrota.

Bones notícies des de Cervera, malgrat la derrota. En una pista complicada on rivals directes com el GEIEG i el SESE van perdre, les Cadet també van caure de 10 punts. Un marge que va aconseguir salvar l’average, i tot i que els 4 classificats estan amb el mateix balanç, el fet que el Círcol els hagués guanyat a tots l’average fa que a manca de dos jornades, segueixin sent líders i depenent d’elles mateixes per acabar líders a la Interterritorial i, com els nois, jugar Campionats.

cervera - cadet femen

Derrota però amb average favorable conservat de les Cadet a Cervera

A Tiana, derrota del Sots25 i també derrota del Sots21 B a Matadepera

L’endemà diumenge, el Cadet B obria una nova Marató de bàsquet a La Plana amb derrota davant el Neus, on les errades tant en atac com en defensa del conjunt de Gerard Castro i David Aldebert va condemnar a l’equip.

cadet b - neus

Derrota del Cadet B amb el Neus

Tot seguit, el Sènior B va veure com la victòria amb el Sant Joan de Mata s’escolava dels dits en un últim moment arrauxat del conjunt barceloní, més encertat al final.

snior b - sant joan de mata

Derrota del Sènior B amb el Sant Joan de Mata

La matinal del Diumenge de Rams la tancava el Sènior A – La Garriga i l’improvisat concurs de triples que va disputar el conjunt vallesà i que el va mantenir viu durant bona part del partit, sobretot a la primera meitat. L’encert dels visitants des del 6’25 a ser impressionant. Per sort, el Círcol va poder salvar les distàncies i mantenir viu el partit. A la represa, l’encert de La Garriga als triples va baixar, tot i que els seus números seguien espectaculars i els de Francesc Castellet, Santi Rodríguez i Sandra Veguín van poder tancar el rebot i sortir a la contra. L’últim quart només va tenir color Círcol i sota la direcció dels bases i l’encert dels exteriors, i un triple final sobre la botzina el Círcol sumà un altre valuós triomf de cara al somni de Copa. Queden 3 jornades per acabar i el somni està cada cop més a prop de fer-se realitat.

snior a - la garriga

Victòria del Cadet A contra La Garriga

A la tarda, el Júnior A tancava la històrica participació a la Preferent amb derrota clara i sense pal·liatius amb La Seu. No s’hi va poder fer res. Els lleidatans, malgrat les baixes, van ser superiors. El Círcol, doncs, acaba la temporada sent el 16è millor equip de Catalunya en categoria Júnior. Felicitats a tots i sort en el futur.

El Sots21 Preferent tancava cap de setmana i obria vacances amb una gran victòria al derbi amb el Minguella. El domini, el ritme i l’actitud van ser claus per entendre el triomf. Els d’Oriol Bosom i Albert Calàbria van fer una primera part perfecta que els va fer que a la segona part pogués mantenir a ratlla l’empit visitant. I en un cap de setmana on els triples van ser protagonistes, i que es va obrir amb un triple sobre la botzina des de molt més enllà dels 6’25, un altre triple sobre la botzina des de molt lluny va tancar el derbi i la jornada.

sots21 - minguella

Gran triomf del Sots21 Preferent al derbi amb Minguella

I ara és temps de vacances de Setmana Santa. I com a les pel·lícules que es passen aquests dies, la pregunta és “Quo Vadis” Círcol? On vas, Círcol? Doncs, la resposta, la trobem primer a L’Hospitalet de l’Infant, en el Campus del Círcol i l’expedició de nois i noies que estan vivint una experiència innovadora al voltant del bàsquet fins dijous. A través dels nostres comptes a Facebook i Twitter, podreu seguir dia a dia tot el què passi al Campus.

sortida campus

Sortida de l’expedició Círcol al Campus de Setmana Santa 2014

La resta de la família Círcol aprofitant aquest dies abans dels festius pròpiament dits per seguir els entrenaments preparant la recta final. Són especials i destinats a la tecnificació i continuar en forma. I una curiositat per acabar. Ahir, les Cadet van celebrar la temporada exitosa obrint la temporada de Port Aventura. Una gran experiència d’equip per fer pinya i encarar amb optimisme al futur.

cadet femen port aventura

Les Cadet femení de visita a Port Aventura

I fins aquí, el resum de la jornada al bàsquet de Can Cartrons. Ens agafem un petit temps de descans i tornarem quan torni la competició. Mentrestant us desitgem una bona Setmana Santa, que la gaudiu amb Passió i amb una pilota de bàsquet al costat de la Mona.

Bona Setmana Santa. Salut i cistelles