Círcol 58 – CB L’Hospitalet 90

Derrota del Cadet a en la seva lluita per acabar primer la Lliga Interterritorial. El L’Hospitalet va ser molt superior en totes les facetes del joc al conjunt local. Va estar molt encertat des de la línia de 3, va dominar el rebot i va controlar en tot moment el ritme i la intensitat.

El Círcol no va poder fer res més, tot i l’esforç. El Círcol doncs acaba la jornada en segona posició i a l’última jornada visita el Montgat amb l’obligació de guanyar i tant de bo esperar una ensopegada de L’hospi amb Maristes per recuperar la primera fase i tenir la tornada dels quarts de final de campionats de Catalunya a casa.

Sigui com sigu. Objectiu aconseguit i tot el que vingui després és un premi pels jugadors que s’ho han merescut i trebllat

Felicitats i ànims nois