Círcol 66 – UER Pineda de Mar 61

Després de l’aturada amb motiu de la Setmana Santa l’equip va tornar als entrenaments aquesta setmana per preparar el partit de dissabte a La Plana. Darrer partit de l’any com a locals i amb un grau de motivació molt alt per part dels jugadors després d’haver guanyat la jornada anterior el Santa Coloma, es rebia el Pineda. Un equip amb aspiracions de competir pel títol de lliga de la categoria.

I la sortida que va fer l’equip va ser impecable, defensant amb molta intensitat, corrent bé el contraatac amb un ritme molt bo i amb un gran encert exterior. Això feia que el marcador al minut 5 de partit reflectís un 19-5. La reacció del Pineda no es va fer esperar i es va acabar el quart amb un resultat de 22-15.
 
El segon quart va ser un intercanvi de cistelles constant fins el final, on el Pineda va estar més encertat i va ser capaç de capgirar el marcador als instants finals. S’arribava al descans amb 32-33 a l’electrònic.
 
El tercer quart va ser molt igualat, amb avantatges mínimes per part dels dos equips. Al final el resultat era de 48-47.
 
S’entrava doncs al darrer quart amb tot per decidir i molta igualtat al partit. Bon inici per part dels nostres que en els primers sis minuts manaven al marcador per 58-52. Un triple d’en Gerard Duñó posava a falta de poc menys de tres minuts un 62-54 que faria impossible la reacció dels maresmencs, els quals a base de tirs lliures van retallar diferències però sense fer perillar la segona victòria consecutiva del Círcol.
 
La setmana que ve no hi ha jornada, tornem a jugar el dia 10 de Maig a la pista del CB Cabrera per acomiadar la temporada oficial.

Felicitats a tots per aquestes dues victòries seguides i sobretot per l’actitud i concentració mostrada en tots dos partits. A seguir així.