CB Cabrera 58 – 65 Círcol

El sènior va aconseguir la victòria a la pista del CB Cabrera gràcies al treball defensiu en un partit molt trabat, lluny del nivell de joc que acostuma a fer l’equip de Francesc Castellet i Santi Rodríguez. El Círcol es presentava a Cabrera amb la necessitat de seguir guanyant per mantenir viu el somni de quedar entre els 3rs primers classificats, davant un rival mal classificat però amb jugadrs de qualitat que està lluitant per evitar el descens directe.

El partit començava molt bé, amb un Círcol inspirat ofensivament i controlant el ritme de partit, obligant als locals a demanar temps mort als 2 minuts de partit. Els locals van entrar de nou al partit molt més endollats després del minut, i van etzibar un parcial important per arribar al final del primer quart 24-15. El Círcol no trobava la manera d’anotar i el joc interior local dominava sota els cèrcols, agafant rebots ofensius que els permetia disposar de segones opcions i evitava que el Círcol pogués còrrer com ho havia fet a l’inici. El segon període es va nivellar, i amb accions individuals de Pau Ruzafa els blanc-i-blaus es mantenien dins el partit, en un període amb poca anotació (11-13) per arribar 35-28 al descans.

A la represa, els visitants, gràcies al bon treball defensiu i el control del rebot de Raúl Castillo (amo i senyor de la pintura a la segona meitat) retallaven ràpidament l’avantatge igualant el partit de nou, arribant al final del període amb empat a 51, però un triple sobre la botzina de 8 metres dels maresmencs deixaven un desavantatge de 3 punts al marcador. El partit va continuar igualat, amb el Círcol sempre per darrera però molt més aprop dels maresmencs, fins que a falta de 6 minuts un triple de Martí Callau obria un a escletja de 4 punts (57-61), durant 4 minuts cap dels dos equips va anotar cap cistella, i finalment els tirs lliures van donar la victòria al Círcol, que gràcies a una pilota recuperada per David Ribó a falta de 50 segons amb 3 punts d’avantatge al marcador, i un posterior rebot ofensiu a falta de 25 segons del mateix David Ribó van acabar de certificar una victòria que val OR en un partit molt NEGRE del Círcol.

Destacar el bon partit de Raúl Castillo (13 rebots i 2 taps), Pau Ruzafa (22 punts i 10 faltes rebudes) i Torni Forteza (13 punts i 4 Rebots).

La propera jornada el sènior del Círcol juda davant el líder del grup, el CE ONYAR, on el resultat serà molt important per:

– Si durant la jornada de Dissabte la Bisbal es capaç de derrotar al Palamós, el Círcol ja serà 3r classificat de forma matemàtica a falta de 2 partits per disputar.
– Si Palamós guanya a La Bisbal, el Círcol haurà de guanyar al CE Onyar per certificar la 3a plaça.
– Sigui com sigui, si el Círcol es capaç de derrotar per més de 18 punts de diferència al CE Onyar, assoliria la 3a plaça de forma matemàtica i la 2a plaça temporalment, a falta d’1 partit per disputar-se, fita molt complicada.

US NECESSITEM A TOTS A LA PLANA DIUMENGE A LES 17:30! LET’S GO CÍRCOL!!!