El Pont de l’1 de maig, escapça la jornada de bàsquet fent que només juguin els Sèniors. Talla el nombre de partits però no l’emoció. I més quan ens acostem al tram decisiu i final de la temporada.

Per aquest cap de setmana, només dues cites, a més seguides. Però dues cites de primera magnítud i importància que requereix un cop més el vostre suport. La Plana ha de bullir, ha de fer caliu, ha de tenir color Círcol aquest diumenge a partir de les 16:00. Ras, curt i directe. Ens juguem la temporada dels dos Sèniors.

Abans una prèvia: Dissabte a les 16:00 a Pomar, Sots21 B – Artés

A les 16:00 Sènior B – Pedagògium. Queden dos jornades per disputar-se i la classificació a la Tercera Catalana està en un mocador i molt apretada de les places 9ena (salvació directe) i 14ena (Places de promoció amb el factor camp en contra.) Entre aquestes dues places hi ha només dues victòries de marge. I en aquest mocador hi trobem al Círcol situat a la 13ena plaça amb 10 victòries, a una de la 9ena plaça. El seu rival és penúltim i ja condemnat al descens. Una victòria del Círcol seria un primer pas a la salvació directa que es jugaria la setmana següent a casa de l’Escolapis de Sarrià. Us necessitem a tots per empenyer al Círcol a seguir a Tercera.

I tot seguit, que no marxi ningú. A les 17:30, la Copa passa per La Plana. El Círcol, tercer classificat de la Lliga, rep a l‘Onyar, el líder de la Lliga de Primera amb l’obligació de guanyar i si pot ser de més de 18 punts, l’average que arrossega en contra del partit d’anada a terres gironines. Si s’aconsegueix la victòria ens assegurem la tercera plaça i jugar almenys les fases d’ascens a Copa Catalunya. Les combinacions, els números i la sort dependrà si l’accés a Copa pot ser per via directe, quedant entre els dos primers. En tot cas, l’última jornada a Palamós, serà decisiva. però abans s’ha de fer la feina a casa. I vosaltres sou part important en aquesta tasca. No podeu fallar Aneu a animar. Feu de La Plana, de nou, l’inexpugnable Santuari on La Parròquia és el sisè home. La Plana ha de rebentar de gent Círcol i fer molt de soroll. Perquè, la Copa passa per La Plana.

Així doncs, important cita amb els dos Sèniors, diumenge a partir de les 16:00: Sènior B – Pedagògium, la permanència a Tercera en joc i Sènior A – Onyar, una plaça a Copa Catalunya en joc. I una altra raó per venir. Si tot va bé, aquest diumenge serà l’última oportunitat de l’any de veure a casa els Sènior Círcol 2013-2014, almenys en Campionat regular. Us esperem a TOTS

RECORDEU

DIUMENGE 4 DE MAIG

LA PLANA 

SÈNIOR B – PEDAGÒGIUM A LES 16:00

SÈNIOR A – ONYAR A LES 17:30

Benvinguts a la 31ena jornada de competició al bàsquet de Can Cartrons. Ens ho passarem bé i sinó us tornarem els calers