Círcol 53 – 45 Onyar

Excel·lent victòria del Sènior “A” davant del líder del grup, fins aquesta jornada, en el que serà l’últim partit dels de Francesc Castellet a La Plana aquesta temporada, i esperem que el darrer a 1a Catalana.

El Círcol afrontava el partit coneixedor de la derrota del CE Palamós a la Bisbal, fet que ja assegurava la 3a plaça als nostres. Però la victòria els faria empatar amb Onyar a la classificació a falta d’una jornada (superar l’average de 18 punts els permetia situar-se 2ns).
Així els primers 20 minuts van estar dominats per l’equip visitant, que amb la presència de Dos Santos sota el Cèrcol impedia que els badalonins poguèssin anotar des de dins la zona. Alhora que ofensivament, el joc interior gironí superava als locals. Tot i intentar impregnar el partit amb un ritme alt, la falta de control del rebot,les imprecissions i la falta d’encert deixava el Círcol amb només 22 punts al marcador al descans, la millor notícia eren els 28 punts de l’Onyar, que a diferència del partit d’anada (40-21 al descans) deixava el partit obert a falta de 20 minuts (28-22), gràcies al bon treball defensiu sobre el joc exterior.

A la represa el Círcol va sortir a pista amb una intensitat pròpia del partit que estava disputant, i va passar per sobre en intensitat als visitants, què van veure com l’avantatge s’esvaïa en 2 minuts i el Círcol agafava les regnes del partit (29-28). L’excel·lent 2a part de Raul Castillo (13 rebots i 6 punts) permetia còrrer al Círcol, mentre que Pau Ruzafa rematava la feina des de 6’25 amb 5 triples (16 punts). Els nostres van cometre massa imprecissions, però tot i això eren capaços d’agafar un avantatge de 12 punts a falta de 3 minuts per finalitzar el partit. Els gironins no van permetre que s’escapés l’average, i finalment el partit acabava amb una més que merescuda victòria pel Círcol tot i no fer-ho en un partit excessivament brillant en quant a encert.

Amb aquesta victòria el Círcol encara pot assolir la 1a o 2a plaça, però per això depen de les derrotes de Onyar i/o Granollers a la darrera jornada.

GRAN TEMPORADA NOIS!!! Si la sort acompanya a la darrera jornada encara podria ser millor! FELICITATS!!!