Sènior B 67 – CB Pedagogium 56

En un partit fluix en línies generals, el Círcol va ser capaç de superar al penúltim classificat a la Plana i, a falta d’una jornada, segueix amb opcions d’evitar la promoció de descens si guanya el pròxim dissabte a la pista dels Escolapis de Sarrià.

El partit va començar amb poca intensitat i molts errors als dos aros, amb un resultat al final del primer quart de 14 – 10 a favor del Círcol.

Després d’un triple de Sorribas que posava als visitants a un sol punt, el Círcol va realitzar els millors moments del partit i va aconseguir un parcial de 20 – 4 a base de millorar l’agressivitat defensiva i augmentar el ritme de partit, aconseguint molts punts de contraatac i situant el 34 – 17 al marcador. Uns últims tres minuts molt fluixos feien que el resultat al descans fos de 34 – 24.

La segona part va seguir la tònica general del partit i va permetre aconseguir la victòria 67 – 56 sense desplegar un bon joc ni tenir la tensió necessària per jugar a bàsquet. La pitjor notícia del partit va ser, sens dubte, la lesió de Pau Tugas, que es perdrà el que queda de temporada i s’afegeix a una llarga llista de lesionats.

L’equip actualment està situat en 11a posició amb un balanç de 11 – 18, empatat amb el Sant Ignasi (10é) i l’Abat Oliva (12é), a una victòria del ASME (9é amb un balanç de 12 – 17) i amb una victòria més que Aula (13é) i Sant Joan Despí (14é) amb un balanç els dos de 10 – 19.

Queda clar que el partit d’aquest cap de setmana és totalment vital i estem segurs que tot l’equip serà conscient d’aquesta situació i tindrà l’actitud i la concentració necessària per tirar el partit endavant.