Obrim la última agenda de la fase regular de la Lliga i per tant per a molts equips la última Agenda Círcol de la temporada, la última oportunitat per veure en acció in situ les evolucions dels nois i noies de la secció aquest curs 2013-2014. Per alguns encara els queda temporada amb l’assoliment de places per o bé jugar Campionats de Catalunya o bé fases de permanència. En tot cas, esteu atents.

Un incís important abans de la prèvia de la jornada. La Festivitat de Sant Anastasi, l’11 de maig, festiu a Badalona, però no a la resta del Principat, fa que els partits que s’haurien de jugar el diumenge s’avancin en dissabte amb canvi d’hora i de pista habitual.

Ara si, obrim l’Agenda a Casagemes amb el Premini Mixte – L’Ametlla i el Mini femení – Gramanet, tots dos a les 10:30. A les 12:00, Mini masculí – Escola Balmes.

I marxem al Màgic amb una doble sessió de bàsquet a la categoria Infantil a les 12:30: Infantil A – Calella i el derbi Infantil B – Minguella. I a la mateixa hora, el Cadet femení – Xamba s’afegeix a la festa. Alerta que aquí no s’ha acabat l’activitat al Màgic. A les 19:00 de la tarda, Infantil femení – CBTarragona.

Per cert, més enllà del cap de setmana, dimecres dia 14 a les 19:30 al Màgic, derbi entre el Preinfantil i el Joventut, en matx aplaçat 

Finalment a les 19:30 a Casagemes, derbi Sots21 – Badalonès

Benvinguts a la 31ena jornada de competició al bàsquet de Can Cartrons. Ens ho passarem bé i sinó us tornarem els calers