UE Montgat 60 – Círcol 67

El Cadet A va tancar diumenge la seva històrica participació a la Interterritorial vencent al Montgat i quedant en segona posició del seu grup i per tant classificats per jugar els Campionats de Catalunya a partir del 24 de maig. Som entre els 8 millors equips del país.

Un Círcol encarant ja els Campionats, ja que ja estava classificat abans de jugar l’última jornada va voler acabar bé la fase regular. I ho va aconseguir. Un partit molt seriós davant d’un bon Montgat que el conjunt visitant va trencar amb un parcial d’11-21 al segon període.

Amb un còmode avantatge màxim de 15 punts, el Círcol va saber gestionar els darrers 20 minuts amb suficient seriositat per guanyar el partit sense més patiments per 7 punts de diferència.

Felicitar doncs al Cadet A per la classificació a Campionats i per la bona feina feta per TOTS. A seguir treballant de cara als quarts de final dels Campionats en la eliminatòria davant l’AECAM: Sort i endavant