Tot el que comença s’acaba. I aquest cap de setmana que deixem enrere hem iniciat la fí paulatina del curs 2013-2014 a la secció de bàsquet del Círcol. La temporada regular va posar el punt i final en aquest cap de setmana on la Festivitat de Sant Anastasi de diumenge va avançar els partits dominicals en el dissabte.

El curs 2013-2014 ha estat el de l’aterratge i el de l’aprenentatge de molts a banda i banda de la pista. Tant de jugadors com de tècnics. Ha estat l’any del nou Premini, el nou Sots25, el del nou Mini masculí nou a pista i a la banqueta, el de les Mini i els grans duels veïnals amb Maristes, Sant Josep o Badalonès, el de les Infantil que van lluitar malgrat les lesions que les han martiritzat i han sortit victorioses, el dels Infantil A i B exemple de treball i bona feina aquest any, el dels dos Cadets, l’A i el femení, primer a Interterritorial i ara a Campionats, el d’unes Júnior invictes, el de la bona temporada malgrat tot dels dos Sots21, el del Júnior B i la seva segona plaça de la Lliga, la d’un Cadet B intractable a la fase regular, el d’un Cadet 1 on cada partit era un repte o el del Júnior Preferent, entre molts i molts altres reptes particulars al voltant del mític esfèric taronja. I el que encara hem de viure

La temporada regular ha acabat i molts equips estan de vacances ja. Tots no. Ja que per sort, alguns equips de la casa lluitaran per Campionats i d’altres malauradament per buscar la permanència.

celebraci cadet femen

Les Cadet celebren l’accés a Campionats amb la primera posició a la Lliga

Repassem com ha anat l’última jornada de la temporada regular 2013-2014 a Can Cartrons. No us podem dur bones notícies de la matinal a Casaemes. Tant el Premini contra l’Ametlla, el Mini femení amb el Gramanet i el Mini masculí amb l’Escola Balmes van perdre. Això si quedeu-vos com sempre en aquest casos en l’evolució positiva irreversible en el joc dels tres equips, de les cares de felicitat dels més petits en jugar, entrenar-se o tocar la pilota, i la il·lusió i l’èxit dels tècnics per simplement poder haver transmès amb èxit les seves lliçons i experiències als petits.

Continuem al repàs amb l’intens migdia al Màgic amb les dues derrotes dels Infantils A i B davant Calella i Minguella respectivament. D’una banda l’Infantl A aaba temporada en tercera posició i caient davant del líder Calella. El Círcol va sortir molt adormit a la pista i ho va pagar amb un -28 a l’electrònic a l’arribar a la mitja part. A la sortida de vestidors la reacció dels de Gerard Puerto va ser espectacular. Un parcial de 27-10 en els següents 10 minuts apretava el marcador. Però el conjunt maresmenc va saber contenir els atacs finals locals i amb una nova estirada al marcador va aconseguir la victòria.

infantil a - calella

Derrota de l’infantil A a casa amb el Calella

L’Infantil B tampoc va poder tancar la temporada amb victòria i en el derbi amb el Minguella va tornar a acaure de forma contundent com el matx d’anada a Ausiàs March

infantil b - minguella

El Minguella es va endur el derbi amb l’Infantil B

La gran notícia de la jornada ens la porta com de costum les Cadte femení, que amb la victòria aamb el Xamba de Vilafranca en un lloc insusual de partit per elles com el Màgic s’han classificat per Campionats en primera posició de la Lliga i per tant amb el factor camp a favor en la tornada de l’eliminatòria de quarts amb el femení Osona. La remullada amb cava del final del partit va estar justificadíssima. Moltes felicitats.

cadet femen - xamba

Victòria de les Cadet amb el Xamba al Màgic

A la tarda, el Màgic tancava activitat amb la victòria de les Infantil amb el CBTarragona.

Derrota ajustada del Cadet 1 a Cabrera i triomf solvent del Cadet B a la pista del Mas Sant Lleí de Vilanova del Vallès. Victòria del Júnior B a Premià que els fa acabar segons de la taula i per tant classificats per fases. El Sots21 B queia a Sant Cugat davant l’Europa Center i el Preferent s’enduïa el derbi que concloïa la temporada amb el Badalonès en una gran tarda de bàsquet a Casagemes. La victòria dels d’Oriol Bosom i Albert Calàbria rau en una sortida molt forta on van arribar a guanyar de fins a 18 punts just abans de la mitja part i en saber aguantar la distància fins al final. En una temporada molt complicada per les lesions i per molts canvis d’entrenador l’equip acaba temporada en vuitena posició i sent el millor equip de Badalona de la categoria.

sots21 - badalons

Victòria al derbi del Sots21 amb el Badalonès

I malauradament la temporada del Sènior B no ha acabat. La derrota amb els Escolapis de Sarrià de només tres punts, i sumant-t’hi a més una nova lesió, el Círcol haurà d’afrontar fases de permanència a Tercera en acabar la fase regular en 11ena pla¡a. Mal menor és que el partit de tornada es jugarà a casa, a Badalona.

Tot això passava en un intens dissabte de Cremada de Dimoni i de final de temporada. Per diumenge quedaven la derrota del Preinfantil a Cornellà, primer partit de la setmana. Dimecres, el segon, un aplaçat amb el Joventut. Per cert la temporada dels de Jaume Lleal, Ramon Domeng i Roger Rubio no s’ha acabat, ja que estan immersos en plena tercera fase que acabarà el 24 de maig. A Montgat, el Cadet A tancà la temporada regular a la Interterritorial amb una victòria clara davant els maresmencs. Els de Ricard Santiago van dominar clarament el partit i en cap moment van patir. Així doncs, l’equip entra a Campionats en la segona plaça de la Lliga. Per tant, el partit de tornada de quarts de final serà a fora, en aquets cas a la pista de l’AECAM.

montgat - cadet a

 

Foto de família del Montgat – Cadet A, en el comiat de la temporada regular, previ accés a Campionats

La gran temporada de les Júnior acabà tal com va començar: amb victòria. Per tant 26 jornades després el Círcol és campió de Lliga invicte. Moltes felicitats. I a Palamós, el Sènior A tancà una temporada històrica a Primera Catalana, amb una intrascendent derrota, ja que els resultats positius d’Onyar i Granollers feia que passés el què passés al Baix Empordà, acabés tercer. Classificat per les fases, es jugarà aquest cap de setmana l’ascens a Copa davant d’un altre equip badaloní, el Sant Josep i el Castellbisbal, en un triangular, on el millor obtindrà el premi de la Copa. Anirem informant

I fins aquí el repàs d’una nova jornada i de fet una nova temporada al Círcol Catòlic que com el sol als capvespres es va amagant resistint-se a acabar de morir. No és un adeu per tant, és un fins després. Gràcies a tots els equips que han acabat ja la temporada, per les estones, grans estones de bàsquet que ens han fet passar. L’agost que ve ens tornarem a veure una mica més grans i amb una categoria més a l’esquena. Mentrestant ens queda per disfrutar del premi de molts altres equips Círcol. Arriben les fases, els Campionats i les permanències. Arriba l’últim acte de la temporada. Gaudiu-la perquè prometen ser espectaculars. Tant de bo us podem explicar bones notícies.

Fins la setmana que ve

Salut i cistelles