Circol 68 – CB Calella 79

Ultima jornada de fase regular per el infantil A davant del lider, el C.B Calella. El partit va començar amb un calella molt ficat en el partit i els nostres fen les coses be en atac pero amb una defensa insignificant per l’atac del calella. El marcador anava ampliant-se a mida que transcurria el partit ja que la dinamica dels nostres seguia sent la mateixa i el calella no va desaprofitar el moment, aixo representava un -28 a la mitja part. A la segona part estava clar que si no sortiem amb serietat a pista i fen un bon treball en defensa el mercador seria humillant, els nostres van cambiar totalment la dinamica, això va provocar que entre el 5e i 6e periode fessim un parcial 27-10 i en tornessim a estar dins del partit. La segona part va seguir sent molt seria però el Calella tenia clar que tot i la remuntada no deixaria escapar guanyar el partit i aixì va ser. Això ens demostra que hem de ser molt mes constants i seguir un linia de treball a pista mes regular i no fer aquets alts i baixos que ens porten a fer un malt joc. Tot i la derrota, temporada treballant be i amb una tercera posició molt digne. Infantil A grans jugadors que poden donar bons moments al club.

Let’s go circol